Când începe Insula Iubirii sezonul 5

De Unica.ro pe
Producătorii show-ului au făcut marele anunț. Iată când începe Insula Iubirii sezonul 5!

După 4 sezoane pline de drame amoroase, legături interzise și povești de iubire fierbinți, Insula Iubirii revine pe micile ecrane cu cel de-al 5-lea sezon! Anunțat mai devreme ca de obicei, se pare că acest sezon va fi unul cu totul special.

Când începe Insula Iubirii sezonul 5

La doar cinci zile de la încheierea filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon, Insula Iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își testeze relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele au pornit la drum convinși că iubirea lor va triumfa.

Acum știm însă cu exactitate când începe Insula Iubirii sezonul 5. Producătorii show-ului au anunțat că noul sezon va începe pe 22 aprilie, de la ora 20.00, cu o situație unică. ”N-o să înțeleagă nimeni până nu ajunge aici și nu trăiește! Oricui aș spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost!”, va mărturisi unul dintre concurenții abia sosiți în Thailanda! Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, vom vedea cu toții din 22 aprilie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Filmul unui coșmar: tot ce știm despre tragedia crimelor de la Caracal

Filmul unui coșmar: tot ce știm despre tragedia crimelor de la Caracal