Inima Copiilor şi ING Asigurări de Viaţă ajută micuţii bolnavi de inimă

De Unica.ro pe

După campania începută în 2009, prin care a reuşit ridicarea, amenajarea şi dotarea Departamentului de Cardiochirurgie al Spitalului de copii Marie Curie din Bucureşti
Asociaţia Inima Copiilor susţine, începând din luna mai a acestui an, o nouă campanie în sprijinul copiilor bolnavi de inimă.

Banii strânşi în această campanie vor acoperi o parte din costurile operaţionale ale Departamentului pentru primul an, grăbind momentul în care, la Marie Curie, vor începe operaţiile micilor pacienţi.

ING Asigurari de Viaţă contribuie cu 30.000 de Euro, bani care vor fi folosiţi pentru cumpărarea de consumabile şi organizarea primelor 3 misiuni medicale (echipe de specialişti din străinătate care vor veni la Bucureşti, vor face operaţii şi vor ajuta la specializarea personalului medical).

Donaţia companiei de Asigurări de Viaţă vine să completeze sumele adunate de Inima Copiilor în cadrul noii campanii de donaţii prin SMS la 890: aproape 70.000 de Euro între 17 mai şi 4 iulie! Valabilitatea numărului scurt dedicat a fost prelungită până la 31 iulie: fiecare SMS trimis la 890 înseamnă o donaţie de 2 Euro. (890 este un număr oferit gratuit de Cosmote, Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA.)

Pentru copiii care au nevoie de ajutorul nostru, fiecare leu contează foarte mult!

Pentru mai multe detalii:
Alexandru Popa – tel: 0722 360 339, email: apopa@inimacopiilor.ro,
Enona Chiriac – tel: 0723 346 134, email: echiriac@inimacopiilor.ro.
Prenume Nume – tel, email (ING Asigurări de Viaţă)

Vă multumim!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro