Foto: Cum a slăbit Jennifer Hudson

De Erika Chivu pe

Prezentă la gala Oscar 2011, Jennifer Hudson a strălucit într-o rochie puternic colorată care îi punea în evidenţă noua siluetă, mult prea subţire, după unele păreri.
Nu poate nimeni să nege că Jennifer Hudson arată mai bine ca niciodată, însă la fiecare apariţie pe covorul roşu, cântăreaţa afişează o siluetă tot mai subţire. „Era atât de slabă încât, atunci când se întorcea într-o parte, nici nu o mai vedeai”, au scris ziarele de scandal după Oscaruri.

Ca răspuns, artista a declarat că nu urmăreşte să fie slabă, ci să fie sănătoasă şi să se simtă bine în pielea ei.

Cum a slăbit Jennifer Hudson

 
Iar adevărul este că Jennifer chiar are un aspect sănătos, mai ales dacă o comparăm cu alte vedete, mult mai slabe decât ea, prezente la Oscar. În plus, ea nu a slăbit peste noapte, cum fac adesea vedetele, ci de-a lungul unei perioade lungi de timp.

În emisiunea lui Oprah, Jennifer Hudson a declarat că a slăbit 40 de kilograme, şi nu fără efort. Nu a apelat la chirurgie şi nici măcar la bucătari experimentaţi, demonstrând că orice femeie poate slăbi, nu doar starurile de la Hollywood.
Încă de la primele kilograme pierdute, artista a recunoscut totuşi că are un as în mânecă: dieta Weight Watchers, pe care acum o şi promovează în mod oficial.

Ce este Weight Watchers

Faimoasa dietă Weight Watchers se bazează pe un sistem de puncte care, adunate, îşi spun cât ai voie să mănânci într-o zi. Astfel, fiecare aliment este asociat cu un număr de puncte şi tu alegi ce şi cât mănânci aşa încât la finalul unei zile să nu depăşeşti o anumită sumă. Exerciţiile fizice îţi aduc puncte în plus pe care le poţi consuma.

În ţările în care funcţionează programul Weight Watchers se organizează întâlniri cu cei care ţin dieta, unde sunt verificate progresele. Teoretic, punctajul acordat alimentelor este secret şi nu au acces la el decât membrii care se înscriu contra cost în program.

Jenny McCarthy, Fergie, Kate Winslet şi Fran Drescher sunt şi ele fane ale dietei Weight Watchers.

Foto: Cum a slăbit Jennifer Hudson

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro