Video: Află totul despre detoxifiere!

De Erika Chivu pe

Detoxifierea îţi purifică organismul ca să poţi întâmpina primăvara plină de energie. Află totul despre dietele de detoxifiere de la un medic nutriţionist.
Detoxifierea este necesară de mai multe ori pe an – în mod ideal la fiecare trei luni – pentru a elimina din corp toxinele provenite din mâncare, băuturi, aerul poluat, fumat, cosmetice pline de chimicale şi toate celelalte surse caracteristice lumii moderne.

Care sunt simptomele unui organism „intoxicat”, cum şi când se face detoxifierea şi ce contraindicaţii există ne-a explicat dr. Veronica Daghie, medic specialist medicină de familie şi consultant în nutriţie.

Medicul ne-a dat sfaturi şi în legătură cu perioada ideală pentru detoxifiere: una în care nu eşti stresata şi poţi renunţa la tot ce este plin de chimicale. Bineînţeles că fumatul nu îţi are loc în dieta de detoxifiere, dar nici exerciţiile fizice istovitoare nu sunt indicate.

Cel mai bine este să faci mişcare uşoară, combinată cu şedinţe de sauna sau împachetări detoxifiante, ne sfătuieşte nutriţionistul, dr. Veronica Daghie.

Urmăreşte filmul de mai jos pentru a vedea ce ai voie să mănânci în cursul curei de detoxifiere şi ce alte lucruri mai poţi face pentru ca această dietă să dea rezultatele cele mai bune.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro