Ceaiuri afrodisiace pentru seri fierbinți în doi

De Diana Zagrean pe
Pasiunea în doi este un subiect delicat pentru cuplurile cu vechime. Uneori, flacăra scade și este greu de reaprins, mai ales dacă pe parcurs au apărut certuri și multă frustrare. Un ceai cald poate rezolva rapid problema, dacă este unul din aceste ceaiuri afrodisiace.

 Ceai afrodisiac roșu ca pasiunea:Rooibos

Ceaiul rooibos este cunoscut în întreaga lume pentru efectul tău vitaminizant, tonifiant și energizant, dar puțină lume știe că deliciosul ceai roșu african este un ceai afrodisiac puternic.

Deși nu există destul studii care să ateste efectele ”viguroase” ale ceaiului rooibos asupra organelor genitale, se pare că acesta intensifică circulația sanguină din zonă și astfel cei care îl beau se ”încălzesc” la propriu și la figurat.

Combinat cu miere și ghimbir oferă senzații tari și totodată un calm care ajută ambii parteneri să se concentreze pe acțiune în timp ce se relaxează în rest, trup și suflet.

Ceai afrodisiac ayurvedic pentru bărbați cu chef: Ginseng indian

Acest ceai are un nume greu de pronunțat, dar efectele sunt cunoscute de mii de ani în India. Ceaiul Ashwagandha, sau ginseng indian este un remediu ayurvedic pentru tot felul de afecțiuni, printre care întărirea sistemului imunitar, sau ADHD, deoarece acționează ca un tonic și ajută concentrarea.

Ca ceai afrodisiac, ginsengul indian ajută mai mult bărbații, fiind adesea recomandat pentru disfuncții erectile.

Ceai afrodisiac brazilian: Catuaba

Ceaiul din scoarță de catuaba este folosit de oamenii din Brazilia de sute de ani pentru a trata disfuncțiile erectile, infertilitatea și cuplurile plictisite. Triburile amazoniene chiar recomandau fiertura de scoarță de catuaba bărbaților bătrâni care își luau neveste tinere.

Deși nu este omologată ca o plantă afrodisiacă, catuaba pare să fie un leac din popor foarte cunoscut în America de Sud.

Ceai afrodisiac pentru oameni în vârstă: Iarba țapului

Iarba țapului are un nume haios, dar efectele sale benefice asupra vieții sexuale depășesc orice imaginație.

Planta, al cărei nume se traduce prin ”iarba țapului pofticios”, provine din pășunile alpine din China și este folosită de mii de ani ca leac pentru impotență.

Ceaiul afrodisiac de iarba țapului merge cel mai bine dacă este consumat sub formă de amestec cu alte plante stimulante.

Ceai afrodisiac pentru sterilitate: Brânca ursului

O altă plantă cunoscută pe la noi pentru efectul stimulant în dormitor, brânca ursului crește dorința sexuală atât a femeilor, cât și bărbaților, are efect vasodilatator, crește fluxul de sânge în zona genitală, calmează sistemul nervos și acționează ca antispastic uterin.

Cu alte cuvinte, ceaiul afrodisiac de brânca ursului este foarte indicat pentru femeile stresate, care au des crampe și care nu mai simt destulă dorință față de partenerul lor, dar și pentru bărbații care au probleme cu menținerea erecției, care au libidou scăzut, sau care nu mai au vigoarea sexuală de altădată.

Ceaiurile afrodisiace sunt un bun motiv să te culcușești romantic lângă persoana iubită. Vara, poate fi un moment bun să pornești canicula mai devreme, în dormitor.

Sursa foto cuplu ceai afrodisiac: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro