Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, organizează cursul de slăbit în grup. Se pot topi între 7 și 22 kg

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 17:55

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, cu o expertiză de peste 10 ani în domeniul alimentației sănătoase, a demonstrat prin nenumărate exemple și rezultate, că în 8 săptămâni de Psiho-Dietă, într-un program de grup, se pot slăbi între 7 și 22 kg și se pot topi între 15 și 25 de cm în talie, fără frustrări sau renunțări.

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, organizează cursul de slăbit în grup. Se pot topi între 7 și 22 kg

În acest scop, Anca Alungulesei începe din 7 aprilie un nou curs de grup, cu locuri limitate, dar cu obiective nelimitate pentru cei care doresc să slăbească și să-și regleze relația cu mâncarea.

Etapele prin care trec cei care aleg Psiho-Dieta, metodă creată de Anca Aungulesei după ani de studiu, documentări și cercetări alimentare și terapeutice, are ca scop transformarea persoanei într-un consumator moderat și selectiv de alimente, indiferent de alimentele sabotoare. Înscrierile pentru noul curs de grup „Slăbește și transformă-ți relația cu mâncarea în doar 8 săptămâni, fără diete restrictive!” se pot face până pe data de 30 martie, pe blogul ei, https://www.anca-alungulesei.ro/.

Anca Alungulesei

Procesul de transformare prin care vor trece cursanții în timpul celor 8 săptămâni:

  • Săptămâna 1: Obiectivul de a slăbi vs intenția reușitei;
  • Săptămâna 2: Pregătirea pentru succes în acest proces;
  • Săptămâna 3: Depășirea dependențelor alimentare;
  • Săptămâna 4: Tehnica Auto-Mind-Reset – schimbarea tiparului de gândire care stă la baza tiparului alimentar;
  • Săptămâna 5: Activarea arderii surplusului de grăsime;
  • Săptămâna 6: Importanța microbiotei intestinale;
  • Săptămâna 7: Noua identitate – depășirea „zidului rezistentei” și resetarea așteptărilor;
  • Săptămâna 8: Amplificarea încrederii în propriul proces astfel încât să fie durabil și sustenabil.

Creierul este elementul cheie care domină, completează și potențează strategia programului alimentar personalizat și transformă astfel „dieta” clasică într-un succes. Anca Alungulesei subliniază că rezultatele din Psiho-Dietă sunt accelerate în momentul în care persoana care își dorește să slăbească face parte și dintr-un grup de mentorat și suport, grup care se confruntă cu aceleași nevoi, blocaje, dar care are și aceleași obiective: dorința de a avea cu adevărat succes în procesul de slăbire.

Anca Alungulesei: „Schimbarea pe care o face o persoană poate contribui și la schimbarea celor din jur”

În grupul de suport, energia, experiențele, blocajele, satisfacțiile, meniurile, sunt împărtășite și devin un instrument în plus, de mare folos, în eliberarea kilogramelor, dar și în procesul de eliberare a emoțiilor puternice care întrețin relația nesănătoasă cu mâncarea și, implicit, obiceiurile nesănătoase.

„Psiho-Dieta are rezultate uimitoare în timp scurt, însă și pe termen lung, cel mai probabil pentru toată viața. Demonstrația s-a petrecut sub ochii noștri, odată cu parcursul campaniei „România arde grăsimea”, în care cei 6 concurenți înscriși și-au depășit obiectivele propuse în doar câteva săptămâni.

Au slăbit împreună peste 100 de kg și au topit peste 100 de cm de grăsime din talie. Este uimitor cât de puternică este energia unui grup și cât impact au poveștile celor din jur asupra experienței personale!

Pe lângă etapele de terapie nutrițională și de strategie nutrițională personalizată, cei 6 concurenți au beneficiat de forța grupului din care au făcut parte. Fiecare zi de Psiho-Dietă a fost un loc de întâlnire, de împărtășire a experiențelor și de motivație pentru toți concurenții”, explică Anca Alungulesei.

În procesul de Psiho-Dietă, schimbările se produc dincolo de farfuria cu mâncare și de rezultatele în cifre.

„Rezultatele în Psiho-Dieta de grup se amplifică. Dar ce este cel mai impresionant este că schimbarea pe care o face o persoană poate contribui și la schimbarea celor din jur, pentru că puterea exemplului și mai ales încrederea pe care o dobândești atunci când ai succes este molipsitoare și ajunge să îi inspire și pe cei din jur.

De exemplu, în campania „România arde grăsimea”, familiile participanților, chiar dacă nu au participat efectiv la programul de lucru, au slăbit peste 30 de kg”, subliniază Anca Alungulesei.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!