3 femei, 3 zeite, 3 luni de zile

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 11:58

Despre ce vorbim aici? Vorbim despre campania de transformare initiata de Academia Femeilor la finalul anului 2013 in care 3 femei au fost alese castigatoarele primului program de transformare holistica din Romania.
Monica Cristea, Alina Negrila si Adriana Pascu sunt cele 3 femei care in 3 luni de zile se vor transforma in 3 zeite! Nu doar fizic va avea loc aceasta transformare, ci legat de dezvoltare profesionala, personala, abilitatile de comunicare, atitudine.

Cele 3 viitoare zeite parcurg in fiecare zi deja un program de nutritie, sub supravegherea nutritionistului Mirela Pelin, se ajuta de suplimente alimentare de la Life Care,  urmeaza un program de antrenament sportiv de cel putin 3 ori pe saptamana la Club Moving Bucuresti sub atentia Elizei Luca, directorul sportiv al centrului, un program de remodelare corporala la Evergreen Clinique de 2 ori pe saptamana.
3 femei, 3 zeite, 3 luni de zile
De asemenea, fetele beneficiaza de sedinte saptamanale de psihoterapie cu psihoterapeutul Oana Balcanuta, de sesiuni de coaching cu Oxana Popovici si Florina Onetiu, de workshop-uri de comunicare cu LaviniaToma, de workshop-uri de dezvoltare a atitudinii si frumusetii cu Laura Lazar, de workshop-uri de dezvoltare profesionala cu Cristian Onetiu.

Deja suntem la o luna si jumatate de la inceperea oficiala a programului si se vad mari transformari. Alina Negrila a slabit 12 kilograme, Monica Cristea a slabit 8 kg si Adriana Pascu 5 kg. Traseul nu e usor. Exista multe obstacole si bariere emotionale de depasit! O gramada de conceptii bine impamantenite si “bagaje” pe care mai mult sau mai putin sunt dispuse sa le abandoneze.

Le vom urmari indeaproape saptamanal pe fiecare dintre cele 3 participante in acest program sa vedem care sunt obstacolele care apar, care sunt lucrurile realizate deja, unde e cel mai usor, unde e imposibil, ce ar vrea mai mult, ce nu ar mai vrea deloc…
3 femei, 3 zeite, 3 luni de zile

Am vorbit cu fetele si le-am intrebat care sunt obiectivele lor si ne-au marturisit ca:

Alina Negrila(36 ani)
Obiectivele mele in viata sunt: Sa aduc in viata mea la nivel de traire cat mai mult din ceea ce cu mare daruire ne-au transmis specialistii programului;
Sa am insusit noul “stil de viata”, astfel incat dupa finalizarea acestei etape sa nu mai revin la obiceiuri nesanatoase; Sa pot sa transmit mai departe din experinta mea celor care sunt in situatii de viata asemanatoare cu cea in care ma aflam la inceputul programului.
Cand am plecat din Arad aveam 92kg, acum am 80.4kg, iar pana la final imi doresc sa ajung la 72kg.
Imi doresc si cred ca este posibil (mai ales dupa experientele traite pana acum…) sa continui acest minunat proces de evolutie prin transformarea mea pe toate planurile fiintei mele – holistic. In procesul de transformare psiho-emotionala un plus de valoare, a fost in acest program, combinarea psihoterapiei cu coaching-ul si relatia de suflet (dar in acelasi timp si cu mult profesionalism) care s-a legat intre noi si toti specialistii programului.
3 femei, 3 zeite, 3 luni de zile
Asa cum mi-am definit si in cadrul worshop-ului de antreprenoriat obiectivul meu profesional pe acest an  este:  sa-mi continui specializarile ca terapeut biofeedback, sa-mi dezvolt echipa LifeCare, sa aduc armonie si eficienta in activitatea mea din Anatecor.
Comunicarea mea sa fie SMART! … sa am o comunicare clara astfel incat sa pot transmite mesajul dorit si sa pot respecta incadrarea in timpii de expunere.
Manifestarile mele sa fie prin iubire si echilibru, astfel incat prezenta mea sa aduca armonie.

Adriana Pascu

Pentru mine oboectivele mele sunt : o transformare pozitiva in ceea ce priveste: trup  minte si spirit.
Am avut 89 kg, iar acum am 84,5 imi doresc ca corpul meu sa revina la 65 kg. Evolutia mea este determinata de dorinta pentru a depasi toate emotiile psicoemotionale care nu imi aduc beneficiu in evolutia mea, pentru a putea cu usurinta sa ma exprim in toate experientele vietii.
3 femei, 3 zeite, 3 luni de zile

Planurile de viitor sunt in dezvoltarea unei noi afaceri, un nou start up. Iar pentru suflet sa reusesc sa ridic un asezamant  social pentru copii  greu incercati de viata. Imi doresc ca mesajul meu sa fie inteles, sa pot sa transmit mesajul corect, cu o comunicare profesionista bazata pe echilibru emotional iar atitudinea mea este  si va fi pozitiva, determinata pe puterea de a fi un bun exemplu pentru mine si cei din jur.

Monica Cristea
Obiectivele mele sunt: sa aduc liniste, armonie, iubire in familia mea si in sufletul meu; sa-mi dezvolt talentul de pictor, sa am prima mea expozitie personala; sa dezvolt o afacere online, sa castig bani din pasiune; sa devin Zeita vietii mele prin descoperirea resurselor mele de femeie seducatoare, mama, sfatuitoare si amazoana; sa obtin permisul auto.
Am pornit de la 80 kg, acum am 71 kg si mi-am propus sa slabesc 25 kg (chiar daca nu integral in cadrul acestui program – voi continua pana la atingerea acestui target). Personal vreau sa ma bucur in fiecarezi, vreau sa fiu implinita in toate ariile (ca femeie, sotie, mama, artist) vreau relatiia rmonioase in familie, vreau sa imbunatatesc  comunicarea intre si cu cei dragi, vreau sa ma bucur de  feminitatea mea, plina de zambet, stralucire, cu mai multag rija fata de mine, vreau mai multa incredere si stima de sine. Profesional – sa-mi cladesc o afacere din pasiunea mea pentru pictura.

Vreau sa comunic clar, coerent, cursiv, sa-mi folosesc emotiile constructive si sa am o atitudine pozitiva, plina de incredere, care sa inspire prin exemplu.
3 femei, 3 zeite, 3 luni de zile

Revenim curand cu informatii despre ceea ce fac concurentele noastre in fiecare saptamana, cum evolueaza si asteptam sa ne scrieti sugestii despre cum le putem ajuta sa isi atinga obiectivele de transformare in urma acestui program!
Echipa de specialisti este compusa din:
Psihoterapeut : Oana Balcanuta
Life Coach: Florina Onetiu si Oxana Popovici
Antrenori fitness: Eliza Luca- Directorul de Fitness al Clubului Moving
Nutritionisti: Mirela Pelin
Consilieri de stil: Laura Lazar
Comunicatori: Lavinia Toma
Consilieri financiari: Cristian Onetiu
Consilieri beauty: Diana Pelin
Medici stomatology : Chic Smile
Partenerul nostru ce sustine aceasta campanie pe partea de suplimente naturale este LIFECARE.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!