Cele mai comune temeri ale femeilor în pat

De Stela Moisescu, pe

Femeile au multe temeri, atât fizice, cât şi psihice, care, de ce mai multe ori, sunt nefondate. Totuşi ele tind să persiste şi să îţi deterioreze viaţa sexuală,…
… pentru simplu motiv că intri într-un cerc vicios.

Te axezi pe subiectul acelei temeri, pe posibilele consecinţe şi încetezi să mai abordezi situaţia dintr-un unghi raţional.

Iată care sunt cele mai comune şapte temeri ale femeilor şi ce este bine să conştientizezi cât mai repede!

1. Teama că iubitul va avea prea repede orgasm

Ştii deja că ai nevoie de timp pentru a avea orgasm, aşa că uneori tinzi să te temi că nu vei apuca să îl ai. Poţi soluţiona uşor această problemă: preludiu mai lung, în care toată atenţia este concentrată asupra ta sau continuarea actului pe alte căi, dacă iubitul tău ejaculează prea repede.

2. Teama că vei rămâne însărcinată

Există atâtea femei care trăiesc cu teama că prezervativul se va rupe sau că anticoncepţionalele nu îşi vor face efectul… sau că spermatozoizii trăiesc în apă! De cele mai multe ori femeile realizează că temerile lor sunt nefondate, dar nu se pot abţine să nu se întrebe „Dar dacă… ?” în timpul sexului. Informează-te, citeşte prospecte şi încetează să îţi mai faci scenarii. Discuţia cu un medic specialist ar trebui să te lămurească.

3. Teama că iubitul va deveni mai distant după

Se vehiculează că interesul unui bărbat scade subit în momentul în care i-ai cedat. La primele întâlniri, te temi aşadar să intri în patul lui, la gândul că se va distanţa într-un mod evident atunci când ieşi din el. Aşa că îl ţii tot mai mult în şah, fără să te laşi pradă instinctelor tale. În primă fază ai dreptate, însă dacă relaţia dintre voi are un început de poveste şi amândoi vă doriţi să treceţi la pasul următor, prejudecăţile nu ar trebui să vă stea în drum. Dacă se distanţează într-adevăr, atunci nu merită…

Citeşte mai multe despre după câte întâlniri ar trebui să faci sex!

4. Teama că nu eşti suficient de atrăgătoare în ochii lui

Complexele legate de felul în care arăţi trebuie să dispară în timpul sexului. Multe femei aleg poziţiile de sex în funcţie de modul în care arată, ignorând însă cu desăvârşire senzaţiile fizice. După cum spunea un bun prieten: „Dacă sunt cu ea în prezent, nu contează cât de bine au arătat fostele. Ea este acum cea pe care o doresc”, aşa că nu are sens să te subestimezi în plan fizic.

Citeşte despre alte 3 temeri pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!