Striptease incendiar în 8 paşi

De Stela Moisescu, pe

Avem emoţii prima dată când vrem să ne surprindem iubitul cu un striptease. Să scapi de haine cu graţie, senzualitate şi tupeu poate fi o provocare pentru orice femeie.

Iată ce paşi trebuie să urmezi pentru a face un striptease plin de erotism.

1. Totul cu atitudine. Indiferent care sunt complexele tale de zi cu zi, atunci când faci striptease te dezbraci automat şi de inhibiţii. Iubitul tău nu stă cu tine doar pentru că ai o personalitate de milioane. Pe lângă aceste aspecte, el te vede frumoasă şi irezistibilă. Aşadar, intră-ţi în rolul de iubită seducătoare înainte să dai jos primul articol vestimentar.

2. Lasă-l să te atingă doar cu privirea. În schimb tu eşti liberă să-l atingi pe el cu orice… Apropie-te de el şi sărută-l sau trece-ţi mainile prin părul lui. Tachinează-l cu fiecare atingere şi dă-i mâinile la o parte dacă-l vezi că e dornic să te atingă.

3. Nu te concentra asupra mişcărilor… prea mult. Naturaleţea este sexy şi când vine vorba de striptease. Nu măsura fiecare mişcare şi nu încerca să te vezi prin ochii lui. Simte-te bine în pielea ta şi concentrează-ţi toată atenţia pe el, pe ochii lui care te ţintesc cu privirea. Dorinţa cu care te priveşte te va face să uiţi complet de unghiul exact în care trebuie să arunci sutienul.

4. Nu te feri să te uiţi în ochii lui. Acum tu eşti centrul atenţiei aşa că ai fi tentată să te urmăreşti şi tu pe tine, căutându-ţi reflexia în oglinda din dormitor, în geam sau televizor… îţi sună cunoscut? Deşi avem tendinţa să ne privim în fiecare vitrină când suntem pe stradă, în timpul unui striptease acest lucru este interzis.

De ce? Pentru că astfel pierzi din farmecul actului. Te străduieşti să arăţi bine şi uiţi de plăcerea pe care da, şi tu trebuie să o experimentezi în timpul striptease-ului.

5. Atinge-te aşa cum ar face-o el. Striptease-ul nu este compus numai din a te dezbrăca languros. Să te atingi face parte din meniu şi dublează intensitatea experienţei.

6. Fă un playlist.
Ştii şi tu senzaţia euforică pe care ţi-o poate da un inceput de melodie. De ce să pui o piesă pe repeat, când poţi să faci un întreg playlist. Dacă se schimbă melodia se schimbă şi felul în care te mişti. În plus fiecare început de piesa te va face să te simţi şi mai sexy. Ai grijă ca playlist-ul să fie unul lung. Cine ştie cât timp vei dori să-l tachinezi?

7. Nu te grăbi. Mişcă-te cu lejeritate şi senzualitate. Profită de moment şi prelungeşte-l cât poţi de mult.

8. Nu te duce direct la el. Ai dat jos tot ce era de dat? Acum lasă-l să te admire. În loc să mergi tu în pat lângă el, lasă-l pe el să vină la tine. Dansaţi împreună şi asigură-te în acest timp că scapă şi el de haine…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!