Tabu sau nu? Sex în timpul menstruaţiei

De Adina Radu, pe
Sex

Sexul în timpul menstruaţiei poate fi considerat murdar din motive evidente, dar dacă amândoi sunteţi de acord să faceţi asta, atunci de ce nu?

În primul rând

Trebuie să îţi dai seama dacă vrei cu adevărat să faci sex în timpul menstruaţiei şi apoi să ai o discuţie serioasă cu partenerul tău pe această temă. Dacă amândoi sunteţi de acord că acel moment al lunii nu este o piedică pentru plăcerea voastră carnală, atunci aveţi undă verde.
Nu te gândi că menstruaţia îţi transformă vaginul în ceva scârbos, pentru că este un lucru perfect natural şi este vorba doar de sânge. Să faci sex în timpul menstrei nu este nici neigienic nici nemaiîntâlnit. Ca să eviţi să-ţi murdăreşti patul în timp ce faceţi sex, ori puteţi muta distracţia în duş, ori puteţi pune sub tine un prosop mare.
Tabu sau nu? Sex în timpul menstruaţiei

Protejează-te!

Este important să foloseşti metode de protecţie şi dacă eşti în timpul menstruaţiei – bolile se transmit la fel de uşor. La fel, poţi rămâne însărcinată. Există un risc mai scăzut de a concepe în această perioadă, dar totuşi există şansa, mai ales dacă eşti în ultimele zile – sperma poate rezista în trompele uterine până la cinci zile.
Sexul în timpul menstruaţiei are un beneficiu important: te poate scăpa de dureri, dacă ajungi la orgasm, datorită endorfinelor care se eliberează în organism în momentul climaxului.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!