Reaprinde pasiunea în cuplu de sărbători!

De Stela Moisescu pe

Peste 30% dintre oamenii care pleacă de Sărbători în vacanţă mărturisesc la întoarcere că au făcut sex, indiferent dacă sunt sau nu împlicaţi într-o relaţie.
Atunci când, din diverse motive, rămâi acasă cu partenerul de cuplu, nu te gândi că vei primi pe tavă sex satisfăcător.

Dacă nu evadaţi undeva de sărbători, cel mai probabil veţi avea de făcut cumpărături şi cadouri celor dragi, de mers în vizită la socrii, de decorat, chiar şi de gătit. Aşadar, vacanţa minunată în doi, în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt şi nu părăsiţi patul, poate fi compromisă.

Nu ofta încă. Neil Cannon, terapeut şi sexolog, te asigură că perioada sărbătorilor de iarnă este ideală pentru mai multă pasiune şi intimitate în cuplu, relevă accessrx.com.

„Perioada sărbătorilor de iarnă are o încărcătură romantică deosebită, aşa că acesta este momentul propice de a vă apropia şi mai mult pentru a începe Noul An cu dreptul în relaţia de cuplu”, spune sexologul.

Cannon îţi arată care sunt cei 9 paşi prin care să reaprindeţi pasiunea în dormitor, în perioada sărbătorilor.

1. Sexul, în fruntea listei de sarcini. Perioada de sărbători poate fi una extrem de ocupată. Aşadar, nu lăsa sexul la voia întâmplării. Gândeşte-te la această perioada, ca la puţinele zile din an în care tu şi iubitul tău puteţi sta împreună zi de zi, non-stop. În această perioadă intenţia de a face sex este importantă, dar şi acţiunea propriu zisă.

2. Poartă discuţii despre sex cu iubitul tău. Din vorbă în vorbă, vei inchide focul la mâncare şi vei simţi că este mai important să vă puneţi în practică fanteziile.

3. De sărbători nu este obligatoriu ca o partidă de sex să se desfăşoare într-un decor romantic, timp de câteva ore. Dacă simţi nevoia unei partide scurte, fii sinceră cu iubitul tău.

4. Perioada sărăbătorilor este recunoscută ca fiind cea în care suntem cu toţii mai darnici. Nu uita de această tradiţie în dormitor. Bărbaţii adoră cadourile cu tentă sexuală, aşadar, nu ezita să-l răsfeţi şi roagă-l şi pe el să te surprindă de sărăbători.

5. Nu ocoliţi momentele romantice sau copilăroase în vacanţa de Crăciun şi Anul Nou. Uitaţi-vo la filme de sezon şi beţi ciocolată caldă. Nu uitaţi de sărutul sub vâsc şi cadouri cu însemnătate sentimental, nu materială. În această manieră vă reconectaţi şi lăsaţi stresul anului vechi în urmă. Cu un asemenea fond, partidele de sex în cuplu vor fi şi mai satisfăcătoare.

6. Păstraţi doar tradiţiile care vă plac şi faceţi împreună toate pregătirile. Cine vă obligă să gătiţi, să fiţi gazda unei petreceri sau să mâncaţi şi desertul la socrii în vizită? Nimeni, aşadar stabiliţi împreună ce trebuie şi vreţi să faceţi de sărbători. Puneţi cuplul pe primul loc şi maximizaţi timpul petrecut împreună. Astfel, mai luaţi din stresul sărbătorilor şi vă bucuraţi de mai mult timp în doi, făcând exact ceea ce vă place.

7. Dacă vă doriţi mai mult sex, mai pasional şi mai provocator, consumaţi mâncărurile tradiţionale de sărăbători cu moderaţie. Atâtea grăsimi vă pot afecta libidoul, lăsându-vă lipsiţi de energie.

8. Fiţi spotani şi creativi. Sunteţi în vacanţă, aşadar, atitudinea responsabilă ce v-a însoţit în termenele limită de la muncă, e musai să dispară. Acum e momentul prielnic să faceţi ceva ieşit din comun şi să vă aduceţi aminte de momentele inedite în doi de la începutul relaţiei. Reînviaţi-le acum când aveţi timp şi dispoziţie.

9. Nu doar sexul contează de sărbători. Mai important este să fiţi intimi, deschişi şi afectuoşi unul cu celălalt. Sărutaţi-vă, atingeţi-vă şi spuneţi-vă cuvinte frumoase. De sărbători e ocazia perfectă să-i arăţi celui de lângă tine cât de mult contează prezenţa lui în viaţa ta la începutul fiecărui an.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro