Cum creşti libidoul în mod natural

De Stela Moisescu pe

Stilul tău de viaţă are o influenţă puternică asupra libidoului. Aşa cum mulţi factori cotidieni duc la scăderea drastică a poftei de sex, multe gesturi simple…
… te ajută să ţi-o recapeţi.

Iată 7 căi prin care îţi creşti libidoul în mod natural!

1. Încearcă lucruri noi în dormitor

De multe ori un libido scăzut nu înseamnă decât faptul că te-ai plictisit de sex. Până să te interesezi pe internet de tratamente pe bază de testosteron, mai bine arunci un ochi pe site-ul unui sex shop sau pe altul cu filme pentru adulţi. Pentru a avea poftă de sex trebuie să îţi placă ideea de sex. Aşa că descoperă care sunt fanteziile tale şi pune-le în practică cu iubitul tău. Vezi dacă elementul de noutate îţi aduce înapoi libidoul.

2. Prelungeşte preludiul

Pentru a avea chef de sex, trebuie să îţi placă şi sexul în sine. Un preludiu pe fugă şi o partidă care se încheie fără orgasm nu te vor face să aştepţi cu nerăbdare următoarea experienţă sexuală. Caută să îi explici iubitului tău ce îţi place, pentru a primi plăcere în pat. Dacă închei partidele cu un sentiment de satisfacţie, sunt şanse mari să începi să tânjeşti chiar tu după sex.

3. Fă mişcare

Exerciţiile fizice îţi dau energie, rezistenţă şi flexibilitate lucruri care te fac mai activă şi în aşternut. Pe această cale îţi creşte şi încrederea în sine, căci te simţi mai bine în pielea ta. Pe lângă cele obişnuite, încearcă şi exerciţiile Kegel, care intensifică senzaţiile de plăcere din timpul sexului.

O formă sexy de exerciţiu fizic în doi este dansul! Aşa eliberaţi endorfine, care vă dau o stare de fericire şi îţi poţi recăpăta dorinţa pentru iubitul tău.

4. Consumă alimente cu rol afrodisiac

Găseşti aici o listă întreagă de alimente care au un rol afrodisiac şi care promit să îţi crească libidoul.

5. Ascultă melodii sexy

Muzica are efecte surprinzătoare asupra noastră. Aşa cum asculţi o melodie veselă pentru a te binedispune, ascultă una sexy pentru a te simţi sexy. Iată un top al melodiilor ideale pentru striptease care te poate inspira!

6. Vorbeşte deschis despre sex şi sentimente cu iubitul tău

Dacă aduci armonia în modul în care relaţionezi cu el pe plan emoţional şi sexual te poţi trezi cu o creştere bruscă a libidoului. În cazul femeilor calitatea relaţiei de cuplu adesea reflectă şi interesul nostru pentru sex.

7. Redu stresul pe cât posibil

Stresul este pricipalul duşman al libidoului. Nu ai cum să duci o existenţă lipsită de griji, dar încearcă să îţi păstrezi optimismul. Nu renunţa la prietenele tale, la hobby-uri sau la filmele care te fac să râzi. Încearcă să integrezi în fiecare zi şi activităţi relaxante, chiar dacă nu mai ai chef de nimic, căci ele compensează efectul stresul. Astfel, nu laşi problemele să îţi scadă libidoul.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro