9 locuri în care poţi face sex de 1 mai

De Stela Moisescu, pe

De 1 mai pleci împreună cu iubitul tău într-o mini vacanţă? Pe lângă obiectivele turistice, nu uita să vizitezi şi cele mai fierbinţi locuri în care puteţi face sex.
Noutatea şi riscul următoarelor nouă sugestii sigur vă vor oferi suficientă adrenalină pâna la următoarea vacanţă.

În maşină

Dacă mergeţi la destinaţie cu maşina personală puteţi trage pe dreapta ca să vă „odihniţi” puţin.  Popasul ar fi bine să se petreacă în toiul nopţii pentru riscuri minime.

În camera de hotel

Ajunşi la destinaţie, aveţi de explorat o mulţime de împrejurimi noi. Începeţi chiar cu camera de hotel.  Pentru mulţi sexul într-o cameră de hotel este foarte erotic, având în vedere că acţiunea se desfăşoară pe un teren străin şi neutru pentru amândoi. Totodată, filmele ne-au imprimat ideea că marile aventuri şi cele mai pasionale partide de sex se petrec în camere de hotel.  

În jacuzzi

Dacă închiriaţi o cameră de hotel cu jacuzzi e posibil să uitaţi de pat şi să vă mutaţi într-un spaţiu mai… umed. În jacuzzi sexul este intim, dar şi exotic!    

Pe plaja

Dacă destinaţia este chiar litoralul, profitaţi de acest lucru pentru a testa de 1 mai… fineţea nisipului. Dacă adoraţi spaţiile deschise mergeţi în acest an cu cortul pe plajă, în spaţii special amenajate şi petreceţi împreună o noapte cel puţin inedită.  

În apa mării

Aţi ales o plajă unde gradele din apa mării sunt suficient de ridicate? Încingeţi şi mai tare atmosfera cu o partidă de sex în apă. Aveţi grijă însă, apa nu vă protejează de o sarcină nedorită.

Într-o poieniţă

Nu litoralul vă face cu ochiul, ci muntele? Atunci organizaţi un picnic într-o poieniţă şi aveţi grijă să consumaţi desertul feriţi de ochii drumeţilor.

În cabina de probă

Ce înseamnă o vacanţă fără o sesiune de shopping? Iar dacă iubitului tău nu-i surâde ideea să colinde magazinele, propune-i să intre şi el cu tine în cabina de probă. Aveţi grijă la camerele de supraveghere şi la turiştii interesaţi să cumpere produse pe mărimea lor.  

În toaleta publică

Sâmbătă seara într-un bar nu uita să faci un drum până la toaletă, însoţită, evident, de iubitul tău. Dacă vă prinde cineva împreună în cabină scuză-te şi spune (convingător) că ţi s-a făcut rău de la atâtea cocktailuri, iar iubitul tău… îţi ţinea părul.

În lift

Dacă ştiţi vreun lift fără cameră de supraveghere, profitaţi de spaţiul restrâns pentru a vă apropia şi mai mult. Nu vreţi să riscaţi? Mergeţi în Italia, acolo unde sexul în lift este legal, atâta timp cât stagnaţi între două etaje şi sunteţi feriţi de ochii lumii.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!