6 teste la care ne supun bărbaţii într-o relaţie

De Stela Moisescu pe

Când miza este o relaţie serioasă, bărbaţii încep testele pe femeia care le-a captat atenţia! Prima întâlnire şi prima noapte de sex sunt cruciale pentru viitorul relaţiei,…
… mărturisesc trei bărbaţi cu care am discutat despre testele pe care ei le-au folosit de-a lungul timpului.

Iată la ce teste te supune un bărbat şi cum le treci pentru a-i merge direct la inimă!

Îţi testează interesul pentru el: „E un semn bun dacă m-a abordat ea pe mine, dacă văd că ia iniţiativa să organizeze o întâlnire, dacă văd că pune întrebări despre mine. Asta înseamnă că o interesez. Abia de acum încep să îmi dau şi eu interesul, dacă îmi place de ea”.

Îţi testează antecedentele amoroase: „Orice bărbat deschide dosarele EX. Eu vreau să văd cât de lungi au fost relaţiile ei anterioare şi de ce s-a despărţit de foşti. Aşa îmi dai seama cu ce sechele a rămas şi care sunt aşteptările ei de la un bărbat”.

Îţi testează intenţiile, mai precis, şi el vrea să vadă dacă vrei doar sex, sau ceva mai mult: „Vreau să văd dacă mă doreşte pe mine sau doar caută un partener de sex şi îmi dau seama de asta din comportamentul ei.Dacă reacţionează cu pasiune când o sărut şi o ating, înseamnă că mă place. Mi se pare prea interesată de sex când se dă expertă şi începe să îmi arate cât de pricepută e ea în at. Nu mă impresionează deloc.”

Îţi testează modul în care comunici la prima întâlnire: „Dacă stau să mă întreb Ok, ce să mai zic în continuare?” înseamnă că lucurile nu merg cu femeia respectivă. Totuşi, îi mai dau o şansă şi încerc să-i pun mai multe întrebări despre ea. Dacă ceea ce îmi spune nu mă stimulează să port o discuţie cu ea, atunci nu ne potrivim.”

„Este important să simt că pot să discut orice cu ea de la prima întâlnire, să îmi inspire încredere, să mă simt confortabil în prezenţa ei. Cu unele femei am simţit asta, cu altele nu. Atunci când ea mă face să simt că trebuie să joc un rol, ca să o impresionez, prefer să mă îndepărtez.”

Îţi testează nervii: „Îmi place să văd cum reacţionează femeia când eu sunt mitocan. Pentru mine e important să fiu cu cineva care să spună ce o deranjează fără să facă scandal. Dacă îmi spune că nu i-a convenit fără să ridice tonul, îmi cer scuze şi m-a cucerit.”

Îţi testează gândirea vis a vis de sex: „Eu de exemplu nu aş putea să fiu cu o femeie care are reţineri legate de sex oral. Nu pentru că nu m-aş putea lipsi de actul în sine, dar reticenţa ei îmi demonstrează că are o gândire aparte, care nu e pe placul meu.”

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro