Filmele romantice creează false aşteptări

De Stela Moisescu pe

Le adorăm! Ele dau farmec unei zile ploioase şi alină durerea unei despărţiri. Desigur, vorbesc despre filmele romantice. Pe lângă fluturaşi în stomac, ele ne dau şi percepţii eronate asupra vieţii…
Filmele cu iz romantic au puterea de a ne face să credem că orice este posibil şi nu doar în timpul filmului. Astfel, ne trezim că rămânem dezamăgite în faţa unor banalităţi. Iată cele mai comune idei promovate de filmele romantice, care ne hrănesc cel mai adesea cu iluzii.

Primul sărut, întodeauna magic

Prima întâlnire s-a încheiat. A fost o seară de vis. Desigur, te aştepţi ca sărutul cu el să fie cireaşa de pe tort. Din păcate, sărutul vostru decurge cam stângaci. Nu-i nicio tragedie. Chiar dacă sărutul nu a fost magic, nu înseamnă că el nu este prinţul tău.

Gesturile romantice impresionează mereu

Dacă ai văzut atâtea femei care îşi impresionează partenerul din film cu gesturi măreţe, nu e cea mai bună idee să faci la fel. În viaţa reală unii bărbaţi le consideră oarecum  „ciudate” pe femeile care merg până în pânzele albe pentru a-i cuceri.

Totodată, imaginează-ţi că primeşti tot felul de cadouri de la un destinatar anonim. Sigur ţi le trimite sufletul tău pereche şi nu un fanatic?

Orice greşeală este iertată

Ţi-ai falsificat identitatea, l-ai înşelat cu cel mai bun prieten şi ai fugit în alt colţ de lume timp de câteva luni… Cel mai probabil tipul din poveste te va ierta dacă scenariul e o poveste… de film.  În viaţa reală majoritatea bărbaţilor ocolesc femeile cu o existenţă complicată sau dramatică şi nu iartă aşa uşor lucruri mult mai banale.

Fata bună o învinge de fiecare dată pe cea nesuferită

Te gândeşti că tu ai o conştiinţă curată, deci vei reuşi să îţi învingi adversarele şirete? Din nefericire, uneori bărbatul preferă să rămână cu prietena ta cea mai bună, chiar dacă, în mod evident, ea e capabilă să-şi trădeze apropiaţii. Aşadar, nu te aştepta să ieşi învingătoare doar pentru că eşti o fată bună.

Te va găsi el, chiar dacă nu i-ai dat numărul tău

 Încă nu se poate testa influenţa destinului asupra noastră, aşa că mai bine îţi iei tu destinul în propriile mâini şi îi dai numărul tău de telefon. Astfel dai o şansă unei posibile iubiri.

Orgasmul alături de bărbatul potrivit vine instantaneu

În filme femeia îndrăgostită are valuri orgasmice la simpla lui atingere… Nu e musai însă să trăieşti şi tu totul la această intensitate din prima noapte alături de cel după care ţi s-au aprins călcâiele. Aşadar, dacă actul sexual nu a fost plin de magie aşa cum considerai că va fi, nu suspina adânc… Întotdeauna e loc de mai bine.

În viaţa reală tu controlezi firul acţiunii şi deznodământul. Uită de scenariile clasice din filmele romantice şi creează-ţi tu propriul scenariu, unul imprevizibil şi autentic.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro