Femeile preferă umorul în locul banilor

De Stela Moisescu, pe

Iată că a ajuns şi la urechea lor: nu suntem atrase doar de bărbaţii bogaţi, cu un trup bine lucrat. Pe noi ne impresionează, mai degrabă, un tip încrezător, cu mulţi prieteni şi cu umor.
Site-ul howtoseduction.com, un site dedicat bărbatilor, a întocmit o listă cu lucrurile după care se ghidează  femeile în alegerea unui posibil iubit. Limbajul corpului, statutul social şi personalitatea sunt aspecte care influenţează puterea de atracţie a unui bărbat… în ochii noştri.

Limbajul corpului

Ştiai că 88% din comunicare se realizează non-verbal? Aşadar, limbajul trupului influenţează în mare parte puterea de seductie a unui bărbat. Va excela la capitolul atracţie un tip care se simte bine în pielea lui, ţine privirea înainte şi stă cu spatele drept.

De multe ori tipii adoptă forţat o postură încrezatoare şi arată, mai degrabă, inconfortabil. Aşadar, fii sigură că depistezi  bărbatul care se preface.

Sfat pentru amicul tău: dacă încearcă să cucerească o femeie şi doreşte să aibă un limbaj al trupului seducător, trimite-l la sală. Exerciţiile fizice il vor ajuta să adopte în mod natural o postură încrezătoare.

Statutul social

Valoarea unui bărbat este măsurată în numărul de persoane care doresc să fie în compania lui. O femeie va ţine cont şi de câţi colegi de muncă îl respectă, dar şi de câţi prieteni vin la el pentru un sfat. Dacă are relaţii strânse cu familia, atunci puterea de atracţie este maximă.  

Mulţi bărbaţi se  lăudă cu gradul lor ridicat de popularitate şi înfloresc pe ici pe colo, din cauză că au un complex pe care încearcă să-l mascheze. Aşadar,  fii  sigură că nu cazi în capcana unor vorbe goale.

Sfat pentru amicul tău: la o întâlnire sfătuieşte-l să-i dezvăluie partenerei lui într-un mod subtil faptul că are multe prietenii trainice, mulţi colegi de muncă care-i cer ajutorul precum şi o familie pe care o preţuieşte. Spune-i să exemplifice fiecare afirmaţie, pentru a nu părea că… i-au murit lăudătorii.

Personalitatea

Te-ai întrebat de ce îl preferi pe tipul care te face să râzi în locul celui care arată bine? Tipii amuzanţi şi cu o personalitate optimistă ne inspiră poftă de viaţă. Adesea, intrăm în rutină chiar dacă nu suntem într-o relaţie. Prin urmare, avem nevoia de un tip care iese în evidenţă şi emană energie pozitivă pentru a scăpa de plictiseală.

Mulţi bărbaţi îşi propun cu orice preţ să ne facă să râdem. Ajung să transforme o întâlnire într-un stand-up comedy. Dacă îl vezi că spune glumă după glumă, cel mai probabil este un tip nesigur care va redeveni serios după primul sărut.  Aşadar, fii sigură că-l alegi pe tipul care te va face să râzi mereu.

Sfat pentru amicul tău: dacă nu este un tip amuzant în mod natural, poate învăţa să devină unul. Spune-i să investească în cărţi care îl ajută să-şi descopere umorul sau care îi arată cum să-l folosească. De exemplu, convingerea cu care spune o glumă influenţează în mare parte reacţia auditoriului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!