Cum să faci sex ca să creşti şansele de a rămâne însărcinată

De Revista Unica pe

Când îţi doreşti să rămâi însărcinată, ai vrea ca asta să se întâmple imediat. Cum să faci sex ca să creşti şansele de a rămâne însărcinată? Uite cam aşa!
Presupunând că eşti familiarizată cu programul tău de ovulaţie, sunt convinsă că vei nota pe un carneţel zilele cele mai favorabile şi îl vei sili pe „Iubi“ al tău să „presteze” cât mai des, doar-doar vei putea să te lauzi mai repede cu testul de sarcină pozitiv.
Ca să nu transformi sexul într-un antrenament de gimnastică, dar şi ca să obţii mult-doritul moştenitor instalat la tine în uter cât mai curând, îţi recomand să ţii cont de câteva lucruri.

Răbdare şi distracţie

Sexul trebuie să fie ceva distractiv. Folosiţi alte camere decât dormitorul sau programaţi-vă rendez-vous-urile de conceput copii la ore mai ciudate. Dacă nu faceţi nimic să condimentaţi partidele, în scurt timp vă veţi plictisi, veţi obosi  la propriu , iar sarcina nu va apărea prea curând.
Nu fugi la baie imediat după ce el a ejaculat. E posibil să te simţi incomod, dar câteva minute
întinsă în pat (n-am spus neapărat cu picioarele pe pereţi!) n-o să-ţi dăuneze, ba din contră  vei permite unor spermatozoizi mai leneşi să ajungă la „marea întâlnire“.

Vaginul tău ar trebui să fie un mediu prietenos pentru spermă. Nu folosi tampoane parfumate, lubrifianţi sintetici, uleiuri sau glicerină. Nici măcar saliva nu e bună în situaţia în care vrei să rămâi însărcinată, deoarece conţine diverse substanţe capabile să omoare spermatozoizii. Nu degeaba animalele se ling pe zona genitală  o fac din motive de igienă, să se ‘spele” şi să omoare microbii.
Foto: Shutterstock

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge