Cele mai ciudate fetişuri ale bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe

Crezi că nu sunt şanse mari ca tocmai tu să întâlneşti un bărbat cu fetişuri bizare? Iată că unii reprezentanţi ai sexului tare şochează peste tot în lume. Află şi tu în ce mod!
Fetişul „vreau să-mi strănuţi în faţă”

Unii bărbaţi n-au nevoie de multe în dormitor, un strănut este suficient! Un bărbat din Texas a fost arestat după ce i-a suflat unei femei piper în faţă. Motivul? Avea un fetiş pentru femeile care strănută.

Nici măcar nu şi-a ales un loc ferit. El a asaltat vânzătoarea unui magazin de calculatoare de faţă cu restul lumii, nu o dată, ci de două ori.

După care a mai zăbovit câteva minute in jurul magazinului, timp în care un poliţist l-a reţinut. Ulterior reprezentantul autorităţilor a declarat că nu a mai văzut de-a lungul carierei sale un bărbat care să se excite la contemplarea unui… strănut. Victima a fost trimisă la spital cu gâtul şi căile nazale iritate.

Fetişul „vreau să fiu covor”

Imaginează-ţi că bărbatul pe care îl placi te invită să beţi ceva într-un bar, numai că în loc să se aşeze pe scaun la o masă, el preferă să se întindă pe podea şi să facă pe… covorul.

Un bărbat din Malta frecventează barurile cu un scop clar, nu să agaţe femei, ci să le lase să-l calce în picioare, la propriu! Aşa că de fiecare dată se aşează pe podeaua barului, nu pe scaun.

Acesta a acordat un interviu publicaţiei The New York Times în care explică faptul că de mic copil şi-a descoperit acest fetiş. „În timp ce un copil voia să fie doctor, iar altul ţesător de coavoare, eu voiam sa fiu covorul”.

Ca să se asigure că-şi îndeplineşte dorinţa, el poartă fixat de spate un covor pe care scrie „Păşiţi pe covor”. Aşa stă el cu faţa în jos pe podelele barurilor pline cu clienţi, preţ de ore întregi.

Fetişul „vreau să fiu mireasă”

Ţi-ar conveni ca viitorul tău soţ să-ţi poarte rochia de mireasă în timpul cununiei religioase?

Un bărbat din Anglia a avut două ceremonii în ziua nunţii. La prima ceremonie, cea la care au asistat membrii familiei,  bărbatul s-a îmbrăcat în costumul tradiţional. După plecarea familiei, el a scăpat de costum şi a adoptat ţinuta preferată de el: rochia de mireasă!

În faţa prietenilor, cuplul de mirese şi-a jurat dragoste eternă. Viitoarea soţie a fost de acord cu fetişul iubitului ei care şi-a dorit să fie mireasă pentru o zi.

Fetişul „vreau să te miros”

Gestul de a-ţi mirosi subţiorile nu este foarte elegant, iar dacă faci asta unei alte persoane e cu atât mai neplăcut.

Nu şi pentru un bărbat din Singapore care a molestat cel puţin 23 de femei în lifturi sau alte locuri restrânse, pentru a le mirosi sudoarea. Fetişul lui a fost însă pedepsit de organele legii cu 14 ani de închisoare.

Fetişul „vreau să te electrocutez”

Accidente în timpul unei partide de sex se mai întâmplă. Să te loveşti fără să vrei sau să-l zgârii un pic mai adânc… sunt accidente acceptabile. Însă, să fii electrocutată de partenerul tău, e condamnabil!

Deşi senzaţia orgasmului poate fi descrisă ca fiind electrizantă, expresia este o metaforă, nu trebuie utilizată cu sensul propriu.

Acest lucru ar fi trebuit să-l ştie şi un bărbat din America, care a fost acuzat de omor prin imprudenţă, după ce soţia lui nu a făcut faţă unui joc „ON-OFF”, conectată fiind la o sursă de curent în timpul actului sexual.

Fetişul „îmi place doar cu peşti”

Dacă iubitul tău îţi propune o orgie, te gândeşti că se referă la una cu multe femei, poate bărbaţi… dar cu peşti, în niciun caz!

Iată că un bărbat din Turcia a declarat în timpul unei emisiuni că el nu poate să facă sex cu soţia lui, pe care, culmea, o consideră foarte atrăgătoare, decât dacă partida se desfăşoară într-un bazin plin cu peşti. Se pare că atingerea peştilor este mai incitantă decât cea a soţiei…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!