Cele 7 semne că partenerul tău are o aventură – cum îți dai seama?

De Unica.ro, pe
Cum îți dai seama că partenerul tău te înșeală? Există mai multe semne la care trebuie să fii atentă dacă nu vrei să fii victima infidelității.

Semnele că partenerul ar putea avea o aventură nu sunt întotdeauna evidente. Adevărul poate ieși la iveală doar dacă există comunicare în relația de cuplu, dar este bine să fii atentă și la detalii. Iată care sunt detaliile la care să fii atentă, conform Libertatea:

Își schimbă radical stilul de viață


Dacă înainte partenerul tău de viață obișnuia să poarte aceeași cămașă două zile la rând și să se bărbierească atunci când își amintea, iar acest lucru se schimbă brusc, e posibil ca interesul lui pentru felul în care arată să fi fost adus la viață de faptul că dorește să impresioneze pe altcineva.

Este extrem de atent cu computerul, telefonul și parolele

O atenție sporită asupra acestor detalii, precum și tendința de a ascunde telefonul mobil sau de a schimba des parolele ar trebui să îți ridice semne de întrebare. Un alt lucru din aceeași sferă este tendința partenerului de a părăsi camera pentru a vorbi la telefon.

Are perioade în care este de negăsit

Uneori, nu putem răspunde la mesaje sau la telefon din motive reale – ședințe la muncă, lipsă de semnal, gălăgie. Însă dacă situațiile în care partenerul tău te ignoră și pare de negăsit sunt tot mai dese, poate că ar trebui să analizezi mai bine dinamica relației voastre.

Programul tău devine subiect de interes

Partenerul care înșeală va dori să știe totul despre programul tău. Astfel, el sau ea va putea să își organizeze escapadele în funcție de agenda ta, pentru a nu se suprapune cu perioadele în care tu ești liberă.

Oferă prea multe explicații

Se spune că mincinoșii vorbesc prea mult și oferă excesiv de multe detalii. Adevărul este adeseori mai concis, întrucât vine în mod natural. Așadar, dacă partenerul tău îți oferă explicații ridicol de detaliate când îl întrebi unde a fost, poate este momentul să îți ridice un semnal de alarmă.

Nu petreceți atât de mult timp cu prietenii și familia

Fii precaută dacă partenerul tău renunță la planurile cu prietenii sau cu familia. Acest lucru ar putea fi un semn că și-a făcut planuri cu altcineva sau că pur și simplu se simte prea vinovat pentru a da ochii cu persoanele respective tocmai din cauza faptului că te înșeală.

Primești cadouri mai des decât înainte

Cadourile și atențiile sunt lucruri firești într-o relație, fie că există o ocazie specială sau nu. Dar dacă partenerul începe brusc să îți facă mai multe cadouri ca înainte, nu te bucura imediat.  Multe persoane care înșeală au tendința de a face acest lucru, din dorința de a se răscumpăra pentru greșelile făcute.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!