Ce greşeli comiţi pe Facebook după părerea lui

De Stela Moisescu pe

Fie că vrem să acceptăm sau nu, Facebook s-a strecurat în vieţile noastre sentimentale şi a reuşit să le influenţeze. Pentru că ne expunem atât de mult viaţa personală,…
Facebook ştie deja o mulţime de detalii intime despre noi şi poate prezice cum vor evolua lucrurile în viaţa noastră amoroasă. De exemplu, poţi ajunge să te cerţi cu partenerul de cuplu, dacă faci anumite activităţi pe Facebook.

Iată care sunt greşelile pe care le comiţi pe Facebook şi care îl scot din sărite pe iubitul tău!

Îţi schimbi statusul relaţiei în „it’s complicated” după ce vă certaţi

Nu e frumos să speli rufele în public, îţi va spune iubitul tău. Există un motiv pentru care Facebook nu are încă şi statutul de „back together”. Să te pui şi scoţi dintr-o relaţie de câte ori ceva nu merge este imatur şi îl exasperează pe iubitul tău. În plus, nu are sens să-l pedepseşti cu  statutul de „it’s complicated”. Mai bine discuţi deschis cu el.

Comentezi prea mult pe contul altui bărbat sau alt bărbat comentează la tine pe Wall

Orice formă de repetiţie în interacţiunea cu un alt bărbat pe Facebook îl va pune pe gânduri pe iubitul tău. Se ştie că Facebook provoacă gelozie. Iată pe câte căi virtuale nebănuite îi poţi provoca gelozia!

Ţii legătura cu foştii iubiţi pe Facebook

Este ziua ta. Vede pe Wall-ul tău o mulţime de urări, printre care şi una destul de personală şi cu suficiente smile-face-uri de la fostul tău iubit. Sigur îi va displăcea… Cât despre discuţiile banale cu foşti iubiţi de pe un Wall pe altul, nu-i va face plăcere să le urmărească, dar o va face…

Postezi numai dulcegării pe Wall-ul lui

Deşi îl poate bucura faptul că nu ascunzi relaţia voastră de ochii lumii şi vrei să îl incluzi într-un mod romantic în mediul tău virtual, trebuie să ţii cont că iubitul tău are amici pe Facebook, care, sigur vor face mişto de el, dacă văd că obişnuieşti să-l alinţi „Ursuleţ”.

Te grăbeşti să oficializezi relaţia pe Facebook

Mai exact, schimbi statutul la „in a relationship with…” şi îi treci numele. Mai apoi, postezi poze cu voi doi şi îl tăguieşti, toate aceste lucruri fără să îi ceri permisiunea mai întâi. În general, bărbaţii sunt mai secretoşi când vine vorba de lucruri intime, aşa că îl poate deranja faptul că tu vrei să împărtăşeşti cu toată lumea data aniversării voastre.

Te împrieteneşti cu amicii lui pe Facebook

Iubitul tău sigur va fi neplăcut surprins să constate că ai avut grijă să te împrieteneşti pe Facebook cu toţi amicii lui, pe care ai avut ocazia să îi vezi o dată, de două ori. Şi mai ciudat i se va părea faptul că te-ai împrieteni doar cu unul dintre ei. Şi nu va fi înduplecat de faptul că ţi s-a părut mai de treabă, iar Facebook-ul este un loc public şi inofensiv de relaţionare.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro