Viaţa de cuplu vs. Campionatul Mondial de Fotbal 2010

De Stela Moisescu, pe

În timpul Campionatului Mondial de Fotbal bărbaţii se transformă din iubiţi atenţi în microbişti înrăiţi. După o săptămână de meciuri am fost curioasă să aflu dacă…
… reprezentantele sexului frumos văd vreo schimbare în relaţia cu iubitul. Poveştile lor îţi vor merge la suflet, mai ales dacă ai şi tu acasă un iubit microbist.

Doamnele şi domnişoarele au răspuns în mod unanim: bărbaţii îşi faultează relaţiile de cuplu după doar o săptămână de competiţie şi merită cartonaşul roşu!

Iată cinci poveşti pe cât de amuzante, pe atât de neplăcute pentru cele implicate despre cum afectează în această perioadă Campionatul Mondial de Fotbal viaţa de cuplu!

Eh, durează doar o lună, şi-au spus femeile pe 11 iunie, în prima zi de competiţie.

„De vineri seara, în timpul meciului Uruguay – Franţa, m-am prins că o să fie o lună luuungă!” Atunci stabilise Iuliana să se vadă cu iubitul ei şi câţiva amici comuni. L-a întrebat unde anume vor ieşi, iar el îi i-a spus că a făcut rezervări într-un bar.

„După care mă întreabă dacă ştiu că a început Campionatul Mondial de Fotbal 2010, pentru că o să mai aruncăm un ochi la meci.”

Iuliana a ajuns cu puţină întârziere în bar şi a constatat amuzată că fetele se mutaseră afară, la terasă, iar băieţii erau înăuntru.

„M-am dus doar să-i salut şi am fost întrebată dacă nu stau cu fetele afară. M-a pufnit râsul. În bar era oricum prea mult testosteron pe metru pătrat. Mi s-a părut amuzant cum au venit la pauză afară să ne întrebe de sănătate.”

Sâmbătă seara a fost însă o piatră de încercare pentru femei, căci s-a disputat un meci important, Anglia-SUA.

„A refuzat o partidă de sex în public pentru că voia să vadă a doua repriză de meci.”

Monica şi-a însoţit iubitul în oraş pentru a vedea meciul. „Cu puţin timp înainte de pauză ni s-a făcut foame, iar barul nu servea decât alune. Am zis să trecem pe la o pizzerie şi să mergem la el acasă pentru a vedea a doua repriză de meci. În maşină, în drum spre casă cred că eram cam ameţită de la berea consumată pe stomacul gol, căci i-am propus să mai rămânem o vreme în maşină. Tot cochetam cu ideea asta de mai mult timp, iar acum era ocazia perfectă… eram şi îmbrăcată în rochie.”

Iubitul ei nu a părut însă încântat de idee şi a început să îi înşiruie o mulţime de pretexte pentru care trebuie să ajungă repede acasă, precum că se răceşte pizza şi că el trebuie să facă un duş. „După, i-a scăpat un -dacă ar fi în orice altă seeeară!- care, zic eu, că l-a dat de gol”, conchide Monica.

Nu are sens să propui sex în timpul pauzei! La această concluzie a ajuns şi Simona care începuse să-l seducă pe iubitul ei în cele 15 minute. „I-am şi spus că îl răsfăţ puţin cât este pauza meciului, dar el a insistat să stea cu laptopul, nu cu mine în braţe, pentru că era captivat de site-urile de pariuri”.

Elena susţine că pariurile iubitului ei au iscat câteva discuţii. „De când a început campionatul am încercat să îl conving că pierde bani într-un mod stupid, dar el nu se lasă. Până la urmă e treaba lui. Eu doar sper să înveţe din greşeli, ca să nu iasă în mare pierdere.”

Aceasta nu este însă cea mai neplăcută experienţă a Elenei legată de Campionatul Mondial de Fotbal.

„A stat în oraş să vadă meciul, deşi împlineam un an de relaţie.”

Tot sâmbătă seara, în timpul meciului amintit, Elena a trebuit să accepte faptul că iubitul ei nu poate ajunge mai repede acasă, pentru că este în oraş cu băieţii la meci. Resemnarea a fost cu atât mai grea cu cât cei doi făceau un an de relaţie, iar ea îi pregătise o surpriză romantică.

Spre apărarea bărbaţilor „bârfiţi” în poveştile de mai sus, trebuie menţionat că domnii le-au explicat iubitelor cât de important este fiecare meci în parte!

Povesteşte-ne şi tu cum ţi-a afectat Campionatul Mondial de Fotbal viaţa de cuplu!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro