Bărbaţii frumoşi asigură succesul relaţiei tale

De Stela Moisescu, pe

De ce să ai remuşcări dacă admiri un bărbat atrăgător? Şi iubitul tău urmăreşte cu privirea o femeie sexy. În plus, ochiadele nevinovate în direcţia unui tip drăguţ sunt benefice!
Ele îţi îmbunătăţesc şi sănătatea, dar şi relaţia de cuplu. Mai mult, studiile arată că reprezentantele sexului frumos nu-şi pierd din capacităţile intelectuale în prezenţa unui tip plin de şarm. Despre bărbaţi însă, se spune opusul… Aşa că, lasă remuşcările deoparte şi întoarce şi tu capul după ei!

Beneficiul hormonilor

Potrivit unor studii, atât femeile cât şi bărbaţii eliberează un cocktail de hormoni, atunci când admiră o persoană de sex opus. Astfel, la vederea unui bărbat atrăgător, în corpul tău creşte nivelul de testosteron şi cortizol, hormoni care sunt asociaţi cu o stare de bine a organismului.

Cortizolul îţi reglează presiunea sângelui, dar şi funcţia imunitară. În plus, măreşte concentrarea şi te ajută să lupţi cu anxietatea. Testosteronul te face să te simţi „mai vie” pentru că îţi dă un plus de energie. Aşadar, dacă admiri un bărbat drăguţ, pe termen lung vei avea o stare generală de sănătate mai bună.

Avantajele din cuplu

Deşi ţi se pare de necrezut, află că şi în cuplu există o serie de beneficii dacă te uiţi după tipi drăguţi. Chimia din relaţia voastră este influenţată şi de felul în care interacţionaţi cu persoanele de sex opus, nu doar de felul în care interacţionaţi voi doi.

Mai multă dorinţă: În cazul femeilor, s-a demonstrat că libido-ul scăzut este corelat şi cu un nivel scăzut de testosteron în organism. Prin urmare, multe tratamente de creştere a libido-ului femeii au în compoziţia lor acest hormon. Decât să recurgi la suplimente hormonale, mai bine menţii libido-ul la cote normale în mod natural. Dacă admiri un bărbat drăguţ, îţi va creşte nivelul de testosteron şi, implicit, va creşte şi dorinţa de a face dragoste. Profită de acest fapt împreună cu iubitul tău.

Taie răul din rădăcină: Mai bine priveşti ocazional decât să înşeli o dată, nu-i aşa? Nu e cazul să-i tratezi pe restul bărbaţilor ca pe fructul interzis. Natura umană ne dictează să vrem exact ce nu avem sau nu putem obţine. Aşa că scad şansele să faci lucruri necugetate, dacă îţi permiţi câte o ochiadă ici-colo.

Puterea comparaţiei: Dacă îl compari pe iubitul tău cu restul tipilor drăguţi, îţi vei reaminti de ce l-ai ales pe el dintre atâţia. Indiferent câţi Brad Pitt sau George Clooney vei întâlni, vei ştii că niciunul nu se ridică la înălţimea iubitului tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro