Prințul Harry și iubita lui, Meghan Markle, surprinși în ipostaze interzise

Conform regulilor de etichetă, membrii familiilor regale nu au voie să-și arate afecțiunea în public. Dacă de-a lungul celor 65 de ani, de când conduce Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regina Elisabeta a II-a nu a apărut niciodată în ipostaze tandre alături de soțul ei, Prințul Philip, apropierea dintre ei limitându-se la ținutul de mână, iată că nepotul acesteia, Prințul Harry, a fost surprins recent încălcând regulile.

Prințul Harry a încălcat regulile de etichetă ale Casei Regale

Multă lume a remarcat până acum că Prințul William și soția sa, Kate Middleton, nu se țin niciodată de mână în public. Acest fapt se datorează regulilor de conduită de la Casa Regală, care interzic gesturile de afecțiune în public.

Cu toate acestea, Prințul Harry, rebelul familiei, pare să nu țină cont de protocol când vine vorba de relația lui cu actuala iubită, Meghan Markle. Zilele trecute, pe când se aflau la un meci de polo, cei doi au fost surprinși de fotografi în timp ce se luau în brațe și se sărutau. Chiar dacă pentru oamenii de rând aceste gesturi par banale, pentru membrii Casei Regale acestea sunt gesturi nemaiîntâlnite până acum.

Printul Harry si Meghan Markle

Cei doi au sosit separat la meciul de polo

Printul Harry si Meghan Markle

Fotografii i-au surprins în parcare, în timp ce se îmbrățișau și se sărutau

Dar Harry și Meghan nu șochează pentru prima oară. În luna noiembrie a anului trecut, Palatul Kensington a emis un comunicat de presă care avea să scrie istorie – semnat de Prințul Harry, comunicatul făcea publică relația celor doi, cu rugămintea ca presa să le respecte intimitatea.

Așadar, regulile s-ar putea schimba în viitorul apropiat chiar și la Casa Regală a Marii Britanii. Rămâne de văzut totuși dacă Regina Elisabeta a II-a va fi sau nu de acord cu aceste lucruri.

Citește șiDe ce Kate Middleton nu angajează un fotograf pentru pozele oficiale ale copiilor

Citește șiCe mâncare comandă prințul William și ducesa Kate Middleton

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: