Un pariu devenit realitate

De Unica.ro, pe

Totul s-a petrcut într-o minunată seară de vară,eu fiind în vacanţă la bunici. Luna călăuzea păşi molcomi ai trecătorilor care încercau să se relaxeze după o zi agitată…
şi călduroasă printr-o mică plimbare la pădure. Mângâierea blândă a vântului îmi purta gândurile departe, spre lucruri neînţeles.

Eu eram împreună cu câteva prietene şi stăteam de vorba, rădeam, totul se petrecea că între fete. Dar, deodată apare EL împreună cu câţiva băieţi. M-a fascinat din prima clipă, avea o privire blândă, caldă şi profundă. În aceea seară, l-am privit îndelung.

Nu ştiam nimic despre el, totul era nou pentru mine. Vroiam să-l cunosc,să mă apropii cumva de el. Când îl vedeam inimă îmi bătea cu putere şi parcă timpul stătea în loc. Încetul cu încetul ne-am apropiat, am început să vorbim, dar nu simţeam aceiaşi atracţie din partea lui. Eu fiind amică cu un bun prieten de-al lui, reuşeam să-l văd destul de des pe EL, dar era prea mândru de el să-mi acorde o mică atenţie.

Mi-am dat seama că nu voi reuşi să-l cuceresc , aşa că am lăsat să vină totul de la sine şi într-o minunată seară, s-a întâmplat. EL m-a sunat să mă întrebe dacă îmi doresc să ieşim. Şi aşa a luat fiinţă dragostea şi relaţia noastră care luna această împlineşte 3 ani fabuloşi.

Mai târziu am aflat că el a făcu un pariu cu un amic pentru a putea ieşi cu mine, pentru a nu fi luat de „fraier”. Acesta a fost un pariu castigat.  De atunci suntem nedespărţiţi. Şi, deşi au fost lucruri care ne-au pus la încercare, ne-am revenit încet şi am depăşit multe obstacole din calea noastră :).

Foto: Shutterstock

Trimite-ne şi tu povestea ta şi poţi câştigi unul dintre cele 6 seturi Pulmoll!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!