O viaţă împlinită după divorţ

De Unica.ro pe

Uneori viaţa ţi se poate schimba în câteva ore. Mereu am avut senzaţia că eu pot controla lucrurile. M-am crezut puternică, dar faptele m-au dărâmat. Eram convinsă că mie nu mi se poate întâmpla…
dar s-au întâmplat. Am avut parte de lucruri pe care nu mi le-am dorit, pe care nu le-am putut controla, de momente pe care îmi doream să nu le trăiesc niciodată.

Dar momente şi lucruri cu adevărat frumoase şi-au făcut loc în viaţa mea şi le-am ales, am dat la o parte tot ce nu a contat. Pentru că, în cele din urmă, am reuşit să îmi controlez viata, să nu am regrete şi să fiu multumită.
Cele mai multe mămici se mândresc cu copiii lor, iar eu mă număr din fericire printre ele.

Deşi am avut destule necazuri, sunt fericită şi mă simt împlinită acum datorită celui mai frumos cadou pe care l-am primit de la viată: fiica mea, Alice Sandra. Am divorţat de tatăl ei pentru a ne salva de tortura zilnică, pe care ne-a oferit-o zilnic, timp de mai bine de 10 ani.

Am luat şi rolul de tată şi nu regret nicio clipă alegerea făcută. Am crescut-o pe Alice a mea cum am putut mai bine şi am făcut tot ce mi-a stat în putere să nu-i lipsească nimic. Nu am avut prieteni apropiaţi,cărora să mă destăinui sau care să mă sprijine, doar fratele meu, Viorel, mi-a fost mereu alături, m-a ajutat moral şi financiar şi pentru asta îi mulţumesc.

Niciodată nu m-am lăsat copleşită de multitudinea preocupărilor zilnice. Caut mereu să-mi formez obiceiuri sănătoase. Zâmbesc! Zâmbesc pentru a învinge stresul.

Trăiesc şi sunt un om normal, ştiu să-mi fac viaţa mai puţin complicată, dau la o parte lucrurile care contează mai puţin, le las doar pe cele ce conteaza cu adevarat. Şi am răbdare! Sunt pretenţioasă cu mine, cu munca mea, cu ceea ce rămâne după. Şi nu am timp de regrete, doar că aş fi vrut să fac mult mai multe. Şi ştiu că trebuie să merg mai departe! Viaţa fiecăruia dintre noi poate fi considerată o poveste. Unii dintre noi le fac publice, alţii aleg doar să le trăiască. Eu v-am împărtăşit-o şi dumneavoastră din dorinţa de a împărtăşi din experienţa mea. Şi poate cineva are de învăţat din ea! 
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro