Dragostea unei mame pentru copii nu are limite

De Unica.ro pe

Aşa începe povestea mea. Încă de când m-am căsătorit am dorit, şi eu şi soţul meu, copii. După 8 luni de la căsătorie am ramas însărcinată.
Fericire mare! Dar Dumnezeu nu a avut aceleaşi planuri ca şi mine. La 4 luni de sarcină am aflat că sarcina este oprită în evoluţie. Multă durere, mai ales ca doctorul a ales să provoace naşterea pe cale naturală, fiind prima sarcină.

După un an de încercări am aflat din nou ca sunt însărcinată. Şi această sarcină am dus-o cu greu: dureri de burtă, sângerări, repaus la pat, tratamente, dar Dumnezeu mi-a ajutat şi am adus pe lume o fetiţă de 2800 grame, Andreea.

După alţi 3 ani am mai încercat să îi facem şi un frăţior.  Dar după încă două sarcini oprite în evolutie, Dumnezeu ne-a ajutat. Am rămas din nou însărcinată. Majoritatea celor 40 de săptămâni de sarcină am stat în pat, cu tratamente, sau internată în spital. Acum avem un băiat care s-a născut prin operaţie cezariană, de 3,300 kg, Bogdan.

Acum mulţumim lui Dumnezeu că nu ne-a uitat şi ne-a ajutat să avem doi copii frumoşi şi sănătoşi.

Andreea are acum 7 ani, este în clasa I şi Bogdan are 1 an şi 7 luni.

Acum, când văd ce frumos se joacă amândoi, am uitat de toate necazurile şi problemele cu care am fost încărcată până să am aceşti doi copii frumoşi..

Pentru toate mamele care doresc copii, chiar dacă se întâmplă unele tragedii, cum am păţit eu să pierd 3 sarcini, să nu se dea bătute şi să  creadă că Dumnezeu le va ajuta.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro