O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul român, mai tânăr cu 37 de ani. Cum se răzbună ea

De Unica.ro pe 02 august 2018
Un român este eroul principal al unei povești încâlcite care ține primele pagini ale tabloidelor din Marea Britanie. El a fost dat în judecată de o femeie cu 37 de ani mai în vârstă, pe care ar fi păcălit-o, luându-i cel puțin 500.000 de lire. Femeia, pe nume Christiane, este divorțată și are un băiat.

Ea se declară rușinată de faptul că s-a lăsat păcălită astfel și spune că l-a considerat iubitul ei.

Tânărul Cristian Mihalea susține, însă, că el este victima și că femeia l-ar fi înșelat cu un bărbat și mai tânăr decât el.

Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant de lux din Londra, au făcut schimb de numere de telefon și la scurt timp au început să se vadă. Însă Cristian a început imediat să-i ceară bani iubitei sale. El nu lucra, avea doar o dubiță și nu își permite să-și plătească nici măcar chiria. Mai întâi, Christiane i-a făcut cadou 700 de lire. Apoi, românului i s-a stricat mașina, așa că iubita lui i-a dat 20.000 de lire ca să-și ia una nouă.

Câteva luni mai târziu, Cristian i-a spus femeii că tatăl lui suferă de cancer și are nevoie de bani pentru o operație complicată. El ar fi primit, astfel, încă 160.000 de lire.

Până la urmă, milionare i-ar fi dat lui Cristian și 500.000 de lire pentru a cumpăra o casă în Londra. Casa ar fi urma să fie proprietatea ei, dar iubitul ar fi locuit în ea până își găsea un loc de muncă. După ce s-a văzut cu banii în mână, românul a anunțat-o pe femeie că vila pe care voia să o cumpere nu mai era disponibilă.

Relația celor doi s-a încheiat atunci când Cristian a decis să se întoarcă în România. Femeia i-a reproșat că nu se mai văd atât de des, iar el i-a închis telefonul în nas.

”Am fost flatată să am un iubit mai mic cu 37 de ani mai mic. Eram vulnerabilă și el s-a dovedit a fi un oportunist cu inima rece”, a declarat femeia.

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton