Bat clopote de nuntă

De Irina Hartia, Revista Unica, pe

E sezonul nunţilor! Andreea Constantin, designerul din spatele brandului Rhea Costa, vine cu propuneri delicate de rochii pentru ziua cea mare. Materiale delicate precum tulul sau dantela dau naştere unor rochii de poveste. Inspiră-te din sfaturile de mai jos şi din combinaţiile şi creaţiile prezentate în revista Unica de iulie, recent apărută la chioşcuri.
Rochia clasică

Dacă eşti mai conservatoare din fire, dar nu numai, rochia plină în partea de sus, fără mâneci şi cu partea inferioară bogată este perfectă pentru tine. Dantela brodată manual înnobilează rochia, dându-i un aer regal. Poţi alege nuanţe subtile de ivoire pentru un plus de eleganţă.
Bat clopote de nuntă

Rochia sirenă
Poate nu te aşteptai, însă se potriveşte de minune pentru cele cu o siluetă mignonă. Rochia cu partea inferoară tip sirenă alungeşte vizual şi te face să pari mai înaltă. Propunerea designerului este o rochie impunătoare, cu dantelă brodată pe tul, care lasă un umăr la vedere.
Bat clopote de nuntă

Mini rochia de mireasă

Ideală pentru cununia civilă, varianta scurtă a clasicei rochii de mireasă te va face să te simţi ca o prinţesă în ziua nunţii. Mergi cu încredere pe nuanţe pastelate şi accesorizeză cu o pereche de sandale nude. Adoptă o ţinută clasică, poartă bijuterii simple, dar de efect şi alege un buchet de flori care să te reprezinte.
Bat clopote de nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!