Cum se îmbracă cele mai puternice femei din lume

De Diana Sorescu pe

Revista Forbes a întocmit de curând topul celor mai puternice şi influente 100 de femei din lume. Noi le-am selectat pe cele mai faimoase şi am încercat să le definim stilul…

… vestimentar abordat.

Michelle Obama, Oprah, Ellen Degeneres

Prima doamnă a Statelor Unite ocupă primul loc în ierarhia celor mai puternice femei. Cu o avere considerabilă, un statut de invidiat, dar şi datorită caracterului său jovial, dedicat şi prietenos, Michelle Obama a fost desemnată cea mai puternică femeie din lume.
Ca şi stil vestimentar, doamna Obama preferă hainele elegante, chic. Ea a
reintrodus în prima linie pantofii cu toc jos, centurile, cardiganurile şi rochiile delicate, cu floricele.
Cât despre Oprah, ocupanta locului 3, ce-ar mai fi de zis? Vorbim despre femeia fenomen, despre una dintre cele mai iubite celebrităţi de peste Ocean care s-a luptat cu viaţa şi iată unde a ajuns!
Oprah este o femeie voluptoasă, cu diete şi câteva kilograme în plus, aşa că hainele pe care le îmbracă sunt special create să îi avantajeze silueta rubensiană.
Ellen Degeneres este un exemplu pentru comunitatea gay din toată lumea. Ea a avut curajul nu doar să înfrunte opinia publică atunci când şi-a mărturisit înclinaţiile sexuale, ci şi să se căsătorească cu femeia iubită.
Şi cum stilul lui Ellen nu putea fi decât unul cu puternice influenţe masculine, ea îmbracă deseori cămăşi, pantaloni, pantofi şi sacouri, toate cu croieli stilizate, personalizate.

Cum se îmbracă cele mai puternice femei din lume

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3