(P) Se lansează o nouă casă de modă!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 14:48

Prima colecție Pegas poartă numele Casa Pegas și propune obiecte vestimentare bike-friendly, cu design românesc, original, inspirate din cultura urbană locală, ce oferă posibilitatea de a te deplasa cu bicicleta preferată în confort, dar și cu stil.

E vorba de o varietate de haine pentru toate gusturile – bărbați și femei, vesele & colorate sau mai serioase, ținute casual sau office, pentru cald sau mai răcoare.

Colecția se găsește pe Bicicleta Pegas sau Fashion Days.

(P) Se lansează o nouă casă de modă!

În conceperea acestei colecții, Atelierele Pegas au avut în vedere nu numai un design care să pună accentul pe valori românești, dar și materiale care să respecte nevoile unui ciclist urban: bumbac, poliamida sau în combinație, folosite pentru a asigura elasticitate, să lase pielea să respire, să fie lejere și plăcute la purtat; țesături speciale, ușoare, cu membrană waterproof și proprietăți de „respirare”, elemente reflectorizante, fit lejer, produse integral în România.

Meet the team!

Cu ocazia asta, vei putea face cunoștință cu Andrei Pegassi, Edgar Pegas, Gianni Pegace și, last but not least, Domnișoara Pegasy! Ei sunt personajele poveștii noastre, cei care definesc „Omul Pegas”. În această primă colecție, ei sunt ca tine – iubitori de bicicletă, viața activă, muncă și fun, sunt cei care zâmbesc cu bucurie la auzul numelui Pegas.

(P) Se lansează o nouă casă de modă!

Andrei Pegassi, un tânăr reprezentant al Omului Pegas, este mare amator de viață bună și sportivă în același timp. Hiperactiv, ambițios, dar și glumeț și jovial, Andrei e mereu la curent cu noile tehnologii în materie de echipamente sportive și, desigur, cu vestimentația urbană pe două roți. Iubește bicicleta, dar în aceeași măsură și tenisul!

Edgar este mereu deschis către noi experiențe. Colecția de haine urbane propuse de Casa Pegas i-a dat ocazia să fie inovativ și puțin cinic, în ton cu tendințele, dar nu prea mult, neglijent voit și atent la detalii, relaxat, nonșalant, colorat, simpatic, boem, sclipitor, fistichiu, cool, nonconformist. Și asta pentru că le-a încercat. Ceea ce ar trebui să faci și tu!

În Casa Pegas se poate vorbi despre o perioadă înainte și după Gianni. El a adus un suflu seducător brandului de outfit urban și a imprimat un shift pozitiv în felul în care era abordată viața. 

(P) Se lansează o nouă casă de modă!

Domnișoara Pegasy este The One, un amestec eclectic de delicatețe extravagantă și efervescență, un adevărat trend-setter. O prezență constantă în peisajul monden, ea alege întotdeauna outfituri de designer, român de cele mai multe ori, produse la noi, care îi potențează alura de self-made woman pe două roți.

A sosit momentul

Acum nu numai că ai la dispoziție multe biciclete Pegas (ține-te bine, e vorba de 35 modele de bicicletă și peste 130 de combinații culoare/echipare/cadru – check this out!), dar și hainele cool, urban wear, chic și confortabile cu care să le accesorizezi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!