Nunta lui Pepe. Cum va arăta rochia de mireasă a Ralucăi

De Geo Berciu, pe

În mai puţin de o lună, Pepe şi Raluca vor păşi în faţa altarului, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt pe ultima sută de metri.
Unul dintre cele mai importante aspecte, rochia miresei, este pe mâini bune: Cătălin Botezatu a fost însărcinat să creeze ţinuta perfectă pentru Raluca, soţia lui Pepe.
Nunta lui Pepe. Cum va arăta rochia de mireasă a Ralucăi

„Raluca va fi cu siguranţă una dintre cele mai frumoase mirese, va fi o adevărată apariţie. Şi nu o spun pentru că îi fac eu rochia, ci în primul rând pentru că este o femeie foarte frumoasă şi are un corp perfect, foarte bine proporţionat. Nici nu zici că a născut un copil. Din acest motiv, rochia pe care o va purta va scoate în evidenţă acest lucru. Va fi foarte lucrată, strâmtă în partea de sus şi amplă în partea de jos. Am mers pe o simplitate studiată a croiului, care se completează foarte bine cu rafinamentul dantelei franţuzeşti, materialul din care este realizată rochia”, a povestit designerul.
Nunta lui Pepe. Cum va arăta rochia de mireasă a Ralucăi

Interesant este faptul că şi Maria, fiica celor doi în vârstă de aproape doi ani, va purta cu această ocazie o ţinută cu totul specială. „Cea mică va fi o adevărată prinţesă, va avea o rochiţă superbă creată din aceeaşi dantelă franţuzească din care este făcută şi rochia mamei ei”, a dezvăluit Botezatu într-un interviu pentru ziarulring.ro
Nunta lui Pepe. Cum va arăta rochia de mireasă a Ralucăi
La cununia civilă, care a avut loc în 2013, Raluca a îmbrăcat o creaţie din dantelă, semnată Dana Budeanu, care i-a evidenţiat supleţea siluetei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!