Mirela Stelea intervievată de Andreea Marin Bănică

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Designerul a avut privilegiul de a fi intervievată de însăşi Andreea Marin Bănică. Cele două s-au întâlnit în Dubai, unde, printre altele, au realizat şi o şedinţă foto formidabilă.

Andreea Marin Bănică o descrie pe soţia lui Bogdan Stelea drept „tânăra, cu un farmec aparte, directă, dar caldă şi înzestrată cu bun simţ, fără inflexiuni în voce care să trădeze infatuarea unei reuşite peste mări şi ţări, nu doar la noi acasă”.

Încă de la debutul interviului, Mirela Stelea a ţinut să demonteze mitul conform căruia soţiile de fotbalist sunt doar femei întreţinute. „Prietenii mei şi oamenii apropiaţi ştiu că am avut dintotdeauna propria carieră, că am vrut să construiesc ceva. Sintagma ‘nevastă de fotbalist’ care stă acasă şi nu face nimic nu mi se potriveşte”.

Despre activitatea ei în domeniul designeului vestimentar, Mirela Stelea spune că se bazează foarte mult pe întâlnirile de la atelier cu clientele. „E foarte important ca persoana să vină la mine la atelier, să stăm de vorbă, să ne cunoaştem mai bine, să văd conformaţia corpului, să văd ce gusturi are, să construim împreună imaginea pe care ea şi-o doreşte. Clientele mele nu sunt manechine silfide, ci femei de diverse vârste, de toate mărimile. O doamnă de 50 de ani, fiica ei, prietena ei. Toate vârstele”, declară Mirela Stelea.

Mirela Stelea recunoaşte că, deşi ar putea beneficia de ajutorul financiar al şotului ei, preferă să lupte să îşi construiască singură afacerea. “Ar ar fi o minciună să spui că nu ai nevoie de sprijin financiar, dar în niciun caz nu ne gândim la sume fabuloase. E greşit cum gândesc unii oameni: ‘Domnule, Stelea investeşte în soţia lui, normal că toţi banii vin de la Bogdan. Nu e adevărat, nici pe departe!”, spune designerul.

Despre cel mai puternic moment de cumpănă din povestea de dragoste alături de Bogdan, Mirela Stelea îşi aminteşte cu luciditate. „În momentul în care m-am despărţit de Bogdan, mi-a fost tare greu. Eu am muncit foarte mult pentru relaţia asta şi am ajuns într-un punct în care am zis: ‘ok, asta este, ne oprim aici, mai departe nu se mai poate!’. Mi-a fost foarte, foarte greu dar în acelaşi timp toată lumea a fost şocată cum de am putut să îl las. M-am mobilizat să merg înainte.

În perioada aceea cariera mea era an ascensiune şi m-am axat cel mai mult pe partea profesională. Erau momente când simţeam că nu mai pot să mă concentrez şi încercam, trăgeam de mine. După câteva luni s-a întâmplat să ne regăsim şi ne-am căsătorit după aceea. S-a întâmplat pe repede înainte. Mi-am zis: ‘ori se rupe tot, ori o să fie foarte bine, sunt pregătită pentru orice’. După ce ne-am căsătorit, lucrurile au mers în direcţia bună!”, a mărturisit Mirela.

Mirela Stelea a realizat în Dubai o şedinţă foto pe un vas de croazieră pentru noua ei colecţie Cruise, de rochii de vară. Tot în Emiratele Arabe Unite, a participat la Dubai Bride Show, cel mai mare târg de nunţi din regiune, la care colecţiile sale s-au bucurat de mare succes.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!