Lily Allen renunţă la muzică pentru modă

De Andra Pecingina, pe

Lily Allen plănuieşte să urmeze exemplul Siennei Miller şi să lanseze o marcă vestimentară alături de sora ei. Hainele cu semnătura cântăreţei vor putea fi, de asemenea, închiriate!
Într-un interviu acordat recent unui post de radio londonez Lily Allen a mărturisit că şi-ar dori o pauză în cariera muzicală de „cel puţin un an sau doi” pentru a intra în rândul designerilor.

Cântăreaţa este imaginea ultimei campanii Chanel şi a acompaniat cu melodiile ei ultima defilare a casei de modă din Paris. Lily nu a negat niciodată pasiunea puternică pentru modă şi acum se pare că aceasta se va concretiza în forma unui magazine pe care vrea să îl deschidă împreună cu sora ei.  

Magazinul se va numi „Lucy in Disguise”, va avea o gamă proprie de vestimentaţie dar va permite clientelor să închirieze o ţinută specială pentru ocazii. Acest concept există deja în variantă online şi în unele magazine vintage exclusiviste.

„E vorba de haine chiar frumoase dar şi de a permite oamenilor să le închirieze” a spus artista în cursul interviului „pentru ca ei să iasă în oraş şi să se simtă de milioane fără ca asta să îi coste milioane.”

Conceptul de închiriere de vestimentaţie este parte a unui trend aflat în ascensiune – „democratizarea” în modă –  promovat prin colaborările recente între designeri celebri şi branduri de retail: Stella McCartney pentru Gap, Roberto Cavalli, Sonia Rykiel, Matthew Williamson pentru H&M etc.

Ultimul concert Lily Allen înainte ca ea să se concentreze pe cariera în modă va avea loc la Londra în martie 2010.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!