Medicul lui Elvis Presley, mărturisire șocantă despre vedetă: „Eu l-am ucis!”

„Eu l-am ucis pe Elvis Presley!”. Acestea ar fi fost ultimele cuvinte spuse de medicul personal al starului, George Nichopoulos, care a murit anul trecut.

Imediat după decesul lui Elvis Presley, în urmă cu 40 de ani, medicul a negat cu tărie că i-ar fi prescris medicamentele fatale. A susţinut mereu că îi dădea numai vitamine, însă înainte să se stingă din viață, la 88 de ani, și-a recunoscut vina.

Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland, la doar 42 de ani.

La autopsie, s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, provenite de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra. Artistul luase peste 10.000 de pastile într-un singur an, ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi abia se mai putea ține pe picioare.

George Nichopoulos a fost medicul starului timp de 10 ani. Elvis l-a cunoscut în 1967, pe când se cpnfrunta cu niște dureri de spate de la scenele de călărie dintr-un film. Medicul i-a dat atunci un medicament care l-a scăpat pe loc de dureri şi, de atunci, a devenit medicul lui personal.

După moartea Regelui Rock&Roll, Nichopoulos a vândut în secret stocul mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient și pe care nu a mai apucat să i le dea.

Pe numele său complet Elvis Aaron Presley, starul s-a născut pe 8 ianuarie 1935 în Tupelo, Mississippi și a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 10 ani. A apărut în 33 de filme şi a lansat 150 de albume, înregistrând în jur de 1.000 de cântece.

Citește și – Detaliul intim pe care Elvis Presley l-a ascuns toată viața

Citește și – Ultimele cuvinte rostite de Elvis Presley înainte să moară

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: