Justin Timberlake, dezvăluiri despre momentul în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel

De Oana Dinu pe 31 octombrie 2018
Justin Timberlake vorbește în cartea sa autobiografică „Hindsight: and All the Things I Cant See in Front of Me” despre momentul în care s-a îndrăgostit de soția sa, Jessica Biel. 

În prima sa carte, Justin Timberlake a creat o experiență dinamică caracteristică, care combină o colecție intimă și remarcabilă de anecdote, reflecții și observații asupra vieții sale. A vorbit despre aspecte ale copilăriei sale, dragostea pentru muzică, modul în care compune cântece și sursele sale de inspirație, oamenii care l-au ajutat pe parcursul carierei, reflectând totodată asupra a ceea ce este el.

Artistul în vârstă de 37 de ani a amintit și câteva momente intime despre începutul relației cu soția sa, Jessica Biel, în 2007. De la prima întâlnire, la primul telefon și clipa în care a realizat că este femeia vieții lui, conform today.com.

„Când am cunoscut-o pe Jess, frumusețea ei era incontestabilă. Eram la o petrecere privată la Hollywood și eram înconjurați de un grup de oameni… Am făcut un comentariu sarcastic, foarte sec. Nimeni nu l-a înțeles, cu excepția ei. Ea a râs, și am observat, dintr-o dată, și în felul în care te întrebi dacă o persoană ca și tine are un simț al umorului la fel de sec și întunecat”, a povestit Timberlake.

Au vorbit, au dansat, apoi au plecat pe drumuri separate, fără să schimbe măcar numerele de telefon. Chiar dacă nu s-au întâlnit la momentul potrivit, se gândea deseori la ea și când a realizat că are ceva foarte interesant, care îl atrage, s-a simțit puțin neputincios în fața emoțiilor sale: „Trebuia să îmi reamintesc mie însumi cine eram” își amintește artistul.

Justin Timberlake a mărturisit că Jessica Biel i-a schimbat viața

S-au reîntâlnit la unul dintre concertele lui, unde Jessica a fost adusă de niște prieteni comuni care știau despre sentimentele lui Timberlake. După ce s-a terminat evenimentul, Justin i-a oferit ei și prietenilor ei o plimbare cu autobuzul de turneu, cerându-i și numărul de telefon: „Nu ne-am întâlnit atunci. Am vorbit la telefon în următoarele două săptămâni pentru că eu eram în turneu.”

Așa a început povestea lor de dragoste, iar în 2011 s-au logodit. Nunta au făcut în luna octombrie a anului următor, în Fasano, Italia. În aprilie 2015 au devenit părinții unui băiețel, Silas Randall.

 

„Am avut o mulțime de momente de neuitat. A avut și are o mare influență în viața mea. O admir foarte mult mai ales de când a devenit mamă. Am admirat-o întotdeauna. Este o scriitoare foarte bună. O actriță extraordinară. Amuzantă. Și una dintre cele mai răbdătoare persoane pe care le-am întâlnit vreodată. Ea m-a schimbat” a spus Justin Timberlake despre soția sa.

Citește și: 

Vremea în luna noiembrie 2018 se va răci. Ce temperaturi vor fi în prima săptămână

Tudor Chirilă, despre incendiul de la Colectiv: „Suntem bolnavi de indolență”

Sursă foto: northfoto.com

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi