Insula Iubirii 2017. Cum a cerut-o Cătălin pe Nico de soție

De Unica.ro pe 21 august 2017
Aventurile concurenților de la Insula Iubirii 2017 continuă! Iată cum a cerut-o Cătălin pe Nico de soție!

Pentru Cătălin și Nico, cuplul care a ajuns mai târziu pe insulă, dar care a trecut prin la fel de multe emoții ca și celelalte, finalul a fost unul frumos, chiar dacă bărbatul a călcat strâmb în Thailanda. După ce Cătălin a avut o relație cu ispita Nicoleta, la întoarcerea în România, după multe scandaluri și controverse, tânărul și-a dat seama că singura femeie pe care o iubește cu adevărat e Nico, femeia cu care plecase în Thailanda.

Catalin de la Insula Iubirii a cerut-o pe Nico de sotie

Citește șiIspita Nicoleta de la “Insula Iubirii” continuă să se răzbune. Blonda spune că iubita lui Cătălin ar fi avut o aventură cu Marco

Citește șiMesajul lui Nico de la Insula Iubirii, după ce l-a iertat pe iubitul ei infidel, Cătălin

Cătălin și Nico de la Insula Iubirii 2017 urmează să devină soț și soție

La câteva luni după ce idila lui cu ispita Nicoleta s-a încheiat, Cătălin s-a hotărât să o ceară pe Nico de soție, într-o zi banală de miercuri, așa cum îi promisese cu mai mult timp în urmă. Acum, cei doi au făcut publică înregistrarea momentului, spre bucuria fanilor.

Catalin si Nico de la Insula Iubirii se vor casatori

Filmulețul cu cererea în căsătorie a strâns deja, la doar câteva ore de la publicarea pe Internet, peste 10 mii de vizualizări.

insula iubirii 2017. cum a cerut-o Catalin pe Nico de sotie

Vezi pe pagina următoare înregistrarea video cu momentul cererii în căsătorie! Uite cât de emoționat a fost Cătălin și ce reacție a avut Nico la vederea inelului!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița

Motivul bizar pentru care regina Elisabeta a II-a mănâncă banane cu furculița