Imagini nemaivăzute cu Marilyn Monroe însărcinată

8 iulie 1960. Marilyn Monroe iese fericită din studiorile „Fox” din New York, unde a trecut probele pentru „The Mistifts”. Stă chiar acolo pe trepte și surâde, poartă o fustă conică și o cămașă din mătase. Dar ce se vede? Da, era însărcinată!

Citește și – Scrisoarea emoționantă pe care Marilyn Monroe i-a trimis-o psihiatrului ei

Celebra blondă reușise să își ascundă burtica rotunjoară chiar sub ochii fotografilor, care dezvoltase o obsesie pentru ea.

Povestea fotografiilor cu Marilyn Monroe însărcinată

Fotografiile au fost realizate de Frieda Hull, când Marilyn Monroe avea 34 de ani și au fost păstrate, în secret, până la moartea fotografei. Dar Frieda nu era o fotografă profesionistă. Lucra la compania aeriană „PAN AM” și pentru că zbura des alături de divă, s-au împrietenit.

Devine o membră „Monroe six” și primește permisiunea de a o fotografia în diferite ipostaze. Așa s-a întâmplat și pe 8 iulie 1960. Abia după developare observă ca sarcina lui Marilyn este vizibilă și vrea să rupă pozele. Dar starul îi cere Fridei Hull să păstreze pozele în secret.

Frieda păstrează unul dintre cele mai mari secrete din istoria cinematografiei până la moartea sa. Tomy Michaels, un prieten și vecin al fotografei a cumpărat imaginile, dezvăluid că Marilyn a pierdut sarcina câteva săptămâni mai târziu după ce a fost realizată ședința foto. Nu s-a aflat niciodată dacă a fost vorba despre o întrerupere de sarcină sau de un avort spontan.

De ce își ținea Marilyn Monroe sarcina secretă

În 1960, diva era căsătorită cu celebrul dramaturg Arthur Miller. Își dorea un copil, dar nu putea avea din cauza unei boli ginecologice – endometrioză. În același an, Marilyn îl întâlnește pe actorul francez Yves Montand în timpul filmărilor pentru „Let’s Make Love”, care la rândul lui era căsătorit cu Simone Signoret. Cu toate acestea, atracția dintre Yves și Marilyn era prea mare și au cedat amândoi. Celebra blondă a rămas însărcinată în urma acestei aventuri, dar pierde sarcina.

Doi ani mai târziu, pe 5 august 1962, Marilyn Monroe a fost găsită moartă în propria casă din cauza unei doze prea mare din medicamentele prescrise de medici.

Citește și – 90 de ani de la nașterea lui Marilyn Monroe – ce nu știai despre ea

Foto – Northfoto

 

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: