Trenduri manichiură primavara 2017. Ce se poartă pe unghii în 2017

De Claudia Grigore, pe
Nu știi ce să porți pe unghii primăvara aceasta? Am strâns cele mai noi trenduri de manichiură pentru primăvara 2017. Vezi ce se poartă și adaptează stilului tău personal.

Manichiura ombre

În această primăvară se poartă unghiile ombre în nuanțe nude. Cum se fac unghiile ombre? Cu ajutorul unui burețel se aplică straturi succesive de ojă de diferite nuanțe în degrade.

A post shared by Aleksandra Marzęda (@styloly) on

Manichiura cu dungi

31 martie este Ziua Națională a dungilor. Nu se poartă orice dungi, ci cele îndăznețe și colorate. Cum se fac unghiile cu dungi? Cu benzile pe care le folosești de obicei la manichiura franțuzească.

Manichiura cu stropi

Da, poate părea o nebunie să îți stropești unghiile cu lac colorat în diverse nuanțe, dar gândește-te la rezultat, un model pe care nu o să-l mai vezi la nimeni.

Manichiura roz

Da, rozul din dispare din viața noastră. Primăvara aceasta se poartă roz pe unghii!

A post shared by Monika Leśniak (@monic_lesniak) on

Manichiura cu ștrasuri

Ne-am bucurat când am auzit că nu se mai poartă unghiile cu blăniță, dar nu știm încă ce să spunem despre trendul manichiurii cu ștrasuri. Nu prea sunt practice, dar dacă te interesează, îți poți cumpăra pietricele colorate și sclipicioase și le poți lipi pe unghii folosind o pensetă.

A post shared by erin knickerbocker (@erinknick) on

Manichiura albă

Pentru iubitoarele de minimalism există manichiura cu lac de unghii alb. Va accentua bronzul și va arăta bine și la școală sau la locul de muncă.

A post shared by M’Bellisima (@mbellisima2017) on

Sursa foto Instagram

Citește și Trend alert: manichiura în nuanțe nude

Citește și Manichiura french este din nou în tendințe!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro