Modele de unghii false pentru toamnă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 11:48

Nu te-ai hotărât cum să-ţi faci unghiile? Inspiră-te din aceste poze şi alege ce ţi se potriveşte. Noi îţi spunem ce modele de unghii false se poartă toamna asta şi cum se întreţin corect unghiile false.

Cum să îngrijeşti corect unghiile false

Dacă ai unghiile exfoliate, casante sau nu reuşeşti să le laşi suficient de lungi pentru a crea manichiura dorită, unghiile false pot fi o alternativă bună, dar trebuie să ştii că nu sunt lipsite de pericole şi nici uşor de întreţinut. Iată ce trebuie să faci:
• Unghiile false nu trebuie să fie ude pentru mult timp. De fiecare dată când te uzi pe mâini, şterge-le bine cu un prosop curat.
• Când speli vasele foloseşte mănuşi din plastic.
• Foloseşte săpun antibacterian pentru a ţine bacteriile la distanţă de unghiile tale. Acestea se pot înmulţi în spaţiul dintre unghia naturală şi cea falsă, ducând la infecţii.
• Repară-ţi cât mai repede unghiile stricate, dezlipite, rupte, etc.

Poze cu modele de unghii false pentru toamnă

Odată cu sezonul rece revin la modă culorile de toamnă: maro, roşu închis, cărămiziu, galben închis. Culorile neon care s-au purtat astă vară nu mai fac parte din tendinţe.
În schimb se poartă foarte mult combinaţia de alb şi negru (foto sus).
De asemenea sunt la modă nuanţele de maro, mai ales dacă sunt combinate cu glitter auriu sau ruginiu.
modele unghii false
Nuanţele de roşu sunt şi ele printre trendurile toamnei. Pentru un look extravagant, combină mai multe nuanţe de roşu, printre care să fie şi un burgundy sau un grena.
modele unghii false
Verdele rămâne în continuare la modă pentru că este culoarea anului 2013. Combină nuanţe de verde şi nu uita să incluzi şi verdele smarald, nuanţa care a făcut furori tot anul.
modele unghii false
Animal print-ul revine la modă toamna asta, atât pe haine, cât şi pe unghii. Dacă ai o manichiuristă suficient de pricepută, cere-i o manichiură cu imprimeu leopard. Cu siguranţă vei face furori cu ea oriunde ai merge.
modele unghii false
Picturile pe unghii sunt şi ele foarte căutate în acest sezon. Chiar dacă nu poţi purta unghii stiletto, ca în poză, trebuie să încerci picturile florale în culori de toamnă – verde închis, galben, portocaliu, roşu.
modele unghii false
Modelele inspirate din desenul penelor de păun sunt mereu o alegere bună pentru ocazii speciale, mai ales că verderele este una din culorile acestei toamne.
modele unghii false
Dacă vrei să rămâi totuşi la un look mai natural, mizează pe alb. Este o culoare ce revine în tendinţe odată cu fiecare sezon rece şi care îţi dă un look delicat şi feminin chiar şi atunci când porţi unghii false.
modele unghii false
Foto: Shutterstock

Modele de unghii false pentru toamnă

Vezi și: Modele unghii potrivite în orice sezon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!