Machiaj de zi lejer, pentru brunete – Video

De Sandra S., pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 11:21

Femeile brunete sunt destul de norocoase din punctul de vedere al machiajului, pentru că aproape orice paletă de culori le vine bine.Uite o idee de machiaj de zi lejer şi rapid, pentru brunete.
Pentru un look neutru, pe care îl poţi purta pe tot parcursul zilei, trebuie să foloseşti culori cât mai naturale – nuanţe deschise de bej, ocru, galben şi rozé.
După ce ai aplicat fondul de ten şi concealerul şi le-ai întins bine pe piele, poţi începe cu machiajul ochilor. Pentru început, aplică un fard de culoarea pielii pe partea de sus a pleoapei, ca nuanţă de tranziţie. Mai departe, alege un fard în roz prăfuit – poate fi metalic sau mat – şi aplică-l pe linia genelor, în colţul exterior al ochiului şi sub genele de pe pleoapa inferioară.
Pentru o privire luminoasă, alege un fard deschis – poate fi un galben strălucitor sau nude – pe care să-l aplici şi pe colţul interior al ochiului. La final, conturează-ţi ochii cu un eyeliner sau cu tuş negru şi poţi aplica mascara.
Pentru conturul feţei foloseşte un bronzer cu o tentă uşoară de portocaliu, iar blushul ar trebui să fie un roz curat, însă nu foarte puternic.
Vezi mai multe în video-ul de mai jos!

Îți dorești să arăți superb în fiecare zi? Vezi cum să faci un machiaj de zi impecabil, ca un profesionist

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!