Lily- Rose Depp dezvăluie secretele frumuseții sale

De Mihaela Dobre pe
La numai 17 ani, Lily-Rose Depp este un model cu o evoluție fulminantă și cu un chip pe care nu îl poți uita. Muza lui Karl Lagerfeld și imaginea legendarului parfum Chanel No. 5, fiica faimoșilor Johnny Depp și Vanessa Paradis, a dezvăluit trucurile sale de frumusețe unei prestigioase publicații din Franța.

Citește și – 5 filme de văzut în 2017 la cinema

Întrebată care este viziunea ei despre frumusețe în general, Lily-Rose a răspuns: „Personal, îmi place să mă distrez, să mă simt bine și să mă exprim prin modă și machiaj”.

Atunci când vine vorba de machiajul și coafura pe care le poartă, Lily-Rose spune că își găsește inspirația în paginile revistelor de modă, dar și testând diverse produse de beauty din magazine. Din ritualul ei zilnic de frumusețe nu lipsește spălatul pe față, dimineața și seara, cu apă de trandafiri, care are proprietăți antiseptice și antibacteriene și se potivește atât pentru tenul uscat, cât și pentru cel gras.

Cu toate acestea, Lily-Rose a recunoscut în cadrul aceluiași interviu că are și un obicei mai puțin „sănătos” – rosul unghiilor: „Îmi rod unghiile încă de când aveam doar câțiva anișori. Știu că nu este un obicei potrivit pentru o domnișoară”.

Când vine vorba de regulile alimentare, adolescenta nu are o dietă atât de strictă. Fiica lui Johnny Depp recunoaște că îi place să mănânce junk-food, dar compensează acest lucru cu multe exerciții la sala de sport.

„Îmi place și mâncarea sănătoasă de asemenea, dar cred că este important să mănânci din când în când și ceea ce îți aduce bucurie”.

Cele cinci produse de frumusețe indispensabile în ritualul ei de frumusețe sunt: „o cremă de față bună, balsamul de buze, creionul de buze, creionul de sprâncene și fardul de obraz”.

În încheiere, Lily-Rose Depp a oferit fanelor sale un truc de beauty la care ea apelează mereu: „Aplicarea blush-ului mai aproape de nas va conferi obrajilor tăi o strălucire naturală”.

Citește și – 5 trucuri de frumuseţe de la vedete. Şi tu le poţi încerca acasă!

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro