Fotografia de 2 milioane de like-uri a lui Emily Ratajkowski. Fotomodelul a făcut furori în tribunele unui meci de baschet

De Ioana Tătaru pe 14 noiembrie 2018
Emily Ratajkowski este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. De curând, aceasta a fost prezentă în tribunele unui meci de baschet și nu a ezitat să se fotografieze foarte sexy. Imaginea a strâns peste 2 milioane de like-uri!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Checking in on boo @kingjames

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata) pe

În fotografie, Emily nu purta sutien

Fotomodelul polonez a fost prezent la Staples Center din Los Angeles, la un meci de baschet pe care LA Lakers l-a câștigat în fața celor de la Minnesota Timerwolves. Emily a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care apărea foarte sexy, fără sutien. Fotografia i-a dedicat-o sportivului LeBron James. ”Am venit să-mi văd iubitul”, a scris Emily, referindu-se la LeBron, pe care l-a și etichetat în postare.

Fanii au postat o mulțime de comentarii critice, considerând că mesajul ei este lipsit de respect. ”Asta e o lipsă de respect și sunt sigur că soția lui (a lui LeBron James – n.r.) de culoare este de acord cu mine”, a scris cineva. ”Câtă lipsă de respect… ”, a postat un alt fan. ”Îmi pare rău pentru ea fiindcă își câștigă banii din felul cum arată…”, a mai spus un utilizator de Instagram.

Emily Ratajkowski

 

Emily Ratajkowski s-a născut în Londra, Anglia. Ea este de origine britanică, germană, poloneză și evreiască. Emily a fost crescută în California, lângă San Diego. Și-a început cariera de fotomodel, la vârsta de 14 ani și pe parcursul anilor aceasta a devenit unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Emily a apărut în videoclipul lui Robin Thicke, „Blurred Lines”, iar ca actriță, a jucat în producții cunoscute, precum: „ Welcome home” , „Cruise”, „I feel pretty”, „We are your friends” sau „In Darkness”.

 

Citește și: „Amy Schumer și Emily Ratajkowski au fost arestate”

„Adriana Lima, în lacrimi. Supermodelul se retrage definitiv de pe podiumul de modă”

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi