Relaxare la Villa Ermitage din Busteni

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 mai 2021, 10:42

Vara este deja aici, aşa că planurile pentru concediu sunt în toi, însă parcă mai simţi nevoia de câteva ,,îmbunătăţiri” pe plan fizic şi psihic pentru a putea spune că eşti sută la sută gata pentru vacanţa mult visată.
Ce părere ai de faptul că ai putea avea toate aceste minuni într-un singur pachet, care include o destinaţie turistică fermecătoare, precum şi un program de relaxare şi încărcare a bateriilor.

Nume: Concediu, prenume: Răsfăţ Complet

Villa Ermitage din Busteni vine cu o propunere inedită pentru cei care îşi doresc mai mult de la un concediu: Pachetul Turistic Wellness.

În patru zile (trei nopţi) de cazare cu pensiune completă, vei avea parte de cele mai bune servicii ale centrului spa, plus şansa de a te relaxa în aerul răcoros al munţilor Bucegi.

În această vacanţă nu trebuie să-ţi faci griji cu privire la nimic, pentru că aici vei avea parte de o dietă echilibrată combinată cu program de detoxifiere şi servicii de relaxare.

Cu siguranţă îţi surâde gândul la jacuzzi cu apa sărată de praid, sauna cu infraroşu şi fotoliu masant. În plus, fiecare membru al familiei este binevenit!

Staţiunea Buşteni şi frumuseţile sale

Descoperă secretele masivului Bucegi prin traseele marcate, mai uşoare sau mai grele, după nivelul tău de experienţă şi dispoziţie, şi hrăneşte-ţi vederea şi sufletul cu peisaje incredibile.

Fie că este vorba de Babele sau Sfinx, Crucea Caraiman, Vârful Omu sau Cascada Urlătoare, Jepii mici sau Jepii mari, nu te vor dezamăgi odată ce vei porni în explorarea lor.

Nici oraşul Buşteni nu este mai prejos. Străduţele înguste îţi vor dezvălui case dintre cele mai deosebite, cu flori la ferestre, precum şi mănăstirea Caraiman şi splendidul Castel Cantacuzino.

Geanina Ichim

Sejur Wellness Busteni
Villa Ermitage – 490 ron /persoana/sejur, 3 nopti de cazare cu pensiune completa + acces la centrul SPA (zilnic 2 sedinte), detalii pe www.villaermitage.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!