Unde ieşim sâmbătă seara pentru o cină romantică?

De Roxana Andrei, pe

Alegerea unui restaurant pentru o seară romantică poate fi o provocare dificilă. Deşi în Bucureşti există o sumedenie de localuri cu specifice diferite, abia te descurci să alegi unul.
Te ajutăm noi!

Iată trei restaurante pe care ţi le recomandăm pentru o cină delicioasă, dar şi pentru momente romantice în doi:


O cină spectaculoasă „La Mandragora”

„La Mandragora” este un restaurant situat în inima oraşului unde atmosfera este de poveste. Designul interior este spectaculos şi este alcătuit din elemente contrastante de vechi şi modern.

Locaţia, o casă care a aparţinut pictorului Ştefan Luchian, păstrează încă din elementele originale şi aduce cu bun gust occidental noţiunea de select.

Regizorul Cristi Puiu s-a jucat cu luminile şi umbrele reuşind să creeze o senzaţie aproape unică, cu lumini difuze îmbinate minunat cu nuanţele texturilor folosite, astfel te poţi bucura de o cină „artistică”.

Unde ieşim sâmbătă seara pentru o cină romantică?Localul „La Mandragora” este format din patru încăperi: restaurantul, cigar room-ul, lounge-ul şi terasa.

Pe lângă designul deosebit, meniul oferit este fusion. Paul Peter Kopij, bucătarul-şef, face cumpărăturile în fiecare zi pentru o cină proaspătă.

La capitolul preţuri să ştii că îţi trebuie ceva buget, însă merită.

„Piept de raţă franţuzesc cu bere Guiness cu orez basmati” costă 65 de lei, „Pieptul de pui în parmesan cu risotto tradiţional” la preţ de 49 de lei. „Tartarul din spanac cu şuncă de Parma şi brânză dulce” costă 37 de lei.

O cafea este 9 lei, iar un cocktail alcoolic în jur de 20 de lei.

Servirea este impecabilă, ospătarii sunt atenţi şi se comportă frumos.

Adresă
: Str Mendeleev 29
Telefon: 021 319 75 92
Luni-Vineri: 12:00 – 15:00; 18:00 – 23:00
Sâmbătă: 18:00 – 23:00
Duminică închis

Simţiţi-vă senzuali la restaurantul
„Balthazar”

Poţi lua o cină chic în doi la restaurantul „Balthazar” care pune la dispoziţia clienţilor un design de epocă romantic şi senzual, lumini difuze şi intimitate, iar pe fundal acorduri de jazz.

Unde ieşim sâmbătă seara pentru o cină romantică?Clienţii fideli care frecventează această oază în mijlocului forfotei orăşene sunt captivaţi şi prinşi în mreje de frumuseţea şi rafinamentul restaurantului.

Mâncarea este delicioasă, bucătăria denumită „World food cuissine” pune la dispoziţia clienţilor preparate din aproape toate colţurile lumii: Coreea, California, Japonia, Vietnam, Italia, Norvegia, Spania, Franţa, India, România şi altele.

Este o alegere selectă pentru o seară relaxantă, dar şi romantică în doi. 

Servirea este bună şi promptă, uneori prea amabilă şi uşor teatrală, dar odată intraţi în starea de relaxare, nu cred că vă mai ating gesturile ospătarilor.

În funcţie de preferinţe, un aperitiv cu specific japonez numit „Yakitori” din carne de vită, pui, creveţi costă 29 de lei, iar un antreu românesc costă 19 lei (tapas românesc, ardei copţi, vinete, fasole albă).

Preţul supelor este între 12 şi 16 lei. Pastele coreene costă 29 de lei, pe când cele siciliene 32 de lei.

Preparatele principale costă între 33 şi 55 de lei fiecare.

Adresă: Str. Dumbrava Roşie nr. 2
Telefon:
021 – 212 14 60
Program: zilnic 12:00 – ultimul client

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2