Trupa ABBA urmează să lanseze melodii noi, după 35 de ani

De Unica.ro pe
Celebra formație a anilor '70 a comunicat presei că, după o pauză de 35 de ani, de când membrii trupei n-au mai înregistrat nicio piesă nouă, urmează să lanseze două melodii noi. Piesele au fost deja înregistrate și vor fi lansate spre sfârșitul anului.

Mai mult decât atât, ABBA vrea să demonstreze tuturor că e în pas cu digitalizarea, drept urmare membrii formației vor să susțină un show virtual, la care lucrează deja experți din Silicon Valley, conform Daily Mail. Pentru acest show, ei vor arăta exact ca în anii ’70, atunci când erau adorați de o lume întreagă.

Două melodii noi ABBA vor fi lansate la sfârșitul anului

Într-un interviu pentru o televiziune suedeză, membrii ABBA au declarat, citați de Daily Mail, că decizia de a lansa un show virtual i-a entuziasmat peste măsură. „Ne-am dat seama că, după 35 de ani, ar fi interesant să ne unim din nou forțele și să intrăm în studio. Și exact asta am făcut”.

Una dintre cele două melodii noi se numește „I Still Have Faith In You”, piesă pe care cei 4 membri o vor interpreta în cadrul unui show produs de NBC și BBC, și care va fi difuzat în luna decembrie a acestui an.

Formata în 1972, în Suedia, ABBA a depășit toate barierele muzicale cu piese ca „Waterloo”, „Dancing Queen”, „Money, Money, Money”, „Chiquitita” sau „Happy New Year” – piesa care devenit imnul trecerilor dintre ani.

Abba

Componenții trupei nu s-au schimbat niciodată de-a lungul anilor. Ei sunt Anni-Frid Lyngstad (72 ani, vocal), Agnetha Fältskog (68 ani, vocal), Benny Andersson (71 ani, clape, vocal) și Björn Ulvaeus (73 ani, chitară, vocal).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat