9 seriale tv la care merită să te uiţi

De Nicoleta Galeteanu pe

Ştiai că îţi petreci în jur de 9 ani din viaţă la televizor dacă urmăreşti în medie 4 ore pe zi programele de pe micile ecrane? Dacă tot petreci atâta amar de vreme la televizor…
 … îţi recomandăm câteva dintre cele mai bune seriale de televiziune realizate până acum şi pe care le poţi urmări şi la televiziunile autohtone.

„The office”

Cine nu şi-ar dori să lucreze într-un birou unde nu se face aproape nimic? Probabil că pe criza asta sunt şi mai mulţi candidaţi, dar cu siguranţă şi cei care fac parte din populaţia activă râvnesc la un şef cum este Michael Scott.

Umorul britanic are un sarcasm aparte şi extrem de contagios, dar colegii din „The Office”-ul american sunt adorabili: un colectiv mic ce reuneşte oameni atât de diferiţi, încât neînţelegerile şi întâmplările amuzante fac parte din programul zilnic.

Dacă aveai impresia că şeful tău are imaginaţie, stai să îl vezi pe Michael Scott, fascinantul Steve Carell.

„30 Rock”

Producătorii „30 Rock” – „30 Rockefeller Avenue” – reiterează ideea că majoritatea şefilor sunt dificili, lucru cu care mai toată lumea este de acord, inclusiv Liz Lemon.

Dar dacă în plus, noul şef are şi probleme serioase de personalitate? Atunci, nu îţi rămâne decât să încerci să te menţii pe linia de plutire.

30 Rock este cel mai premiat şi aclamat serial de comedie din ultimii ani, premiat fiind cu 6 Globuri de Aur şi alte 35 de trofee si 86 de nominalizări.

„Doi bărbaţi şi jumătate”

Ce bărbat nu şi-ar dori să ducă o existenţă de burlac, fără niciun stres şi cu o vilă frumoasă în Malibu? Rolul, însă, i se potriveşte excelent lui Charlie Sheen, care, în afara problemelor sale personale, reuşeşte să definească atât de bine tipologia bărbatului de astăzi.

Printre beţii, aventuri şi întâmplări jenante, împreună cu Alan Harper (intrepretat de Jon Cryer), fratele său, realizează că au un scop comun în viaţă – să realizeze un cămin în care micuţul Jake să trăiască fericit. Dar cine este adultul în casă?

„Seinfeld”

Seinfeld este probabil singurul episod „despre nimic” aşa cum s-a spus despre el, care fără niciun dubiu, a făcut istorie în televiziune.

Filmul nu este chiar atât de inspid pe cât se spune, iar de acest lucru sunt convinşi circa 76 milioane de telespectatori care au urmărit ultimul episod transmis pe 14 martie 1998.

Cei patru prieteni şi vecini sunt fabuloşi şi ciudaţi şi astfel nu puţine sunt momentele în care nu te poţi opri din râs.

„Grey’s Anatomy”

Este unul dintre cele mai bune seriale TV despre… anatomie, dar nu numai, care i-ar putea convinge şi pe cei frică de doctor să meargă la un control periodic.

Frumoasă şi inteligentă, Meredith Grey începe primul an de activitate ca medic într-un spital din Seattle, unde îl cunoaşte pe irezistibilul doctor Derek.

Nu vrem să insistăm cu serviciile din spitalele româneşti, dar printre poveştile de dragoste care se înfiripă între stagiari, oamenii ăia par chiar dedicaţi medicinei.

Vezi şi alte recomandări de seriale pe următoare pagină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2