Top 5 regrete pe care le au oamenii pe patul de moarte

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 23 martie 2015, 13:16
O asistentă de la un azil pentru bătrâni din Marea Britanie a dezvăluit presei internaționale ce regretă cel mai des oamenii, în ultimele momente ale vieții. Vezi ce trebuie să eviți, ca să ai o viață fericită. Află care sunt cele 5 regrete pe care le au oamenii pe patul de moarte.
  1. Aș fi vrut să am curajul să trăiesc viața așa cum am vrut eu, nu să mă prefac, ca să fac pe plac altora.

Majoritatea oamenilor care regretă ceva la sfârșitul vieții spun că le pare cel mai rău că nu au făcut ce și-au dorit în viață și că au pierdut prea mult timp încercând să-i facă pe alții să fie mulțumiți de ei.

Împlinirea propriilor vise și o viață care să te facă să te simți împlinit în general îți oferă o liniște pe care nici banii, nici o carieră de succes nu o pot egala.

  1. Mi-ar fi plăcut să lucrez mai puțin și să petrec mai mult timp făcând ce îmi place.

Un alt regret întâlnit des la generația foarte în vârstă de acum (oameni născuți până în 1950) și mai ales la bărbați este că au muncit mult și nu au petrecut destul timp cu familia.

Mulți s-au plâns și că nu au petrecut destul timp în vacanțe, sau făcând ceva ce le place, fiind prea concentrați pe câștigarea unui trai decent.

  1. Aș fi vrut să am curajul să spun ce simt.

Multe persoane s-au declarat nefericite și au spus că au trăit o viață amară pentru că au adunat frustrări și regrete pe care nu le-au exprimat niciodată.

Faptul că ții lucruri nespuse în tine te poate îmbolnăvi, te face să te simți mereu supărat, nervos și îți afectează mintea și spiritul.

De la iubiri neîmpărtășite, la certuri în familie evitate în loc să fie purtate și probleme despre care cei dragi nu au știut nimic, toate acestea au fost adesea motive de nefericire în viețile celor aflați acum pe patul de moarte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!