Testul nucilor. Ce spun nucile preferate despre tine

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Vineri, 20 august 2021, 14:31
Nucile, alunele, caju-ul, migdalele etc sunt alimente extrem de utile pentru a preveni bolile cardiovasculare.

În acest test inedit vei uita de beneficiile lor asupra sănătății și vei afla ce spun nucile tale preferate despre personalitate ta.

Citește și Testul Evei. Alege un măr pentru bărbatul din viața ta și vezi ce fel de femeie ești!

Tot ce trebuie să faci este să alegi nuca preferată din lista noastră și să citești mai jos rezultatul.

Nuci alune fistic migdale caju alune de padure

  1. Nucile

Dacă ai ales nucile înseamnă că ești o persoană care aspiră la succes. Ești o persoană ambițioasă și competitivă. Înfrângerea nu este o opțiune pentru tine. Tot ceea ce faci, facu cu pasiune. Nu-ți place să aștepți și te irită oamenii înceți.

Reușești să te concentrezi chiar și în cele mai stresante medii. Îți place să muncești și să obții tot ceea ce îți dorești. Crezi că îți datorezi să încerci să obții ceea ce e mai bun în viață.

  1. Alune

Dacă ai ales alunele înseamnă că ești o persoană dramatică. Îți place să fii în centrul atenției, să fii steaua care strălucește și pe care toți o privesc. Îți place să cânți, să jci teatru, orice care te scoate în evidență. În orice situație reușești să-ți lași amprenta. Nimeni nu te poate uita.

Ești persoana ideală pentru o petrecere sau o vizită într-un parc de distracții. Lumea te invidiază pentru încrederea în tine, dar nimeni nu știe cât de sensibil ești. Eviți să fii criticat și ți-e frică să nu fii respins.

  1. Fistic

Dacă ai ales fistic înseamnă că ești o persoană altruistă. Ești un om devotat și loial. Te gândești și ești mereu alături de cei dragi. Din cauza faptului că ești previzibil, oamenii te adoră, pentru că știu la ce să se aștepte de la tine.

Îți place rutina și încerci să rămâi mereu activ. Nu îți place să lenevești.

  1. Alune de pădure

Dacă ai ales alunele de pădure înseamnă că ești o persoană originală. Nu mai e nimeni ca tine! Îți place și te simți confortabil în pielea ta. Nu ți-e frică să fii tu însăți.

Sarcasmul este arma ta numărul unu. Ești un pachet de vulnerabilitate, dar și de putere emoțională. Crezi în adevăr și urăști minciuna.

  1. Migdale

Dacă ai ales migdalele ești o persoană responsabilă. Nu-ți place să lenevești. Reușești să faci foarte multe lucruri deodată, deși ar trebui să alegi să faci mai puține.

Preiei inițiativa atunci când se cere. Îți place să muncești și ai standarde înalte.  Ești extrem de competent și ți-ai construit o reputație profesioanală de excepție.

  1. Caju

Dacă ai ales caju-ul înseamnă că ești o persoană pe care te poți baza. Ești o persoană calmă, caldă și adaptabilă. Suișurile și coborâșurile vieții nu te doboară. Tu ești persoana aceea la care apelează toți care trec printr-o perioadă mai grea în viața lor.

Ai o super intuiție și reușești să iei decizii fără să te gândești prea mult. Faci tot posibilul ca cei dragi să se simtă confortabil, să se simtă iubiți și ocrotiți.

Citește și Test: Care este cerul tău

Sursa foto Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!