Testul geloziei. Alege o bulină și află cât ești de geloasă

De Adina Radu, pe
Gelozia e o povară tare grea pentru cei care o resmit. Un amalgam de insecuritate, frică, grijă și anxietate asupra unei pierderi anticipate a unei persoane. Uneori gelozia e însoțită și de furie, resentimente sau dezgust.

Citește și Testul Evei. Alege un măr pentru bărbatul din viața ta și vezi ce fel de femeie ești!

Ești o persoană geloasă? Crezi că e infidel? A venit momentul să afli cu ajutorul acestui test online inedit. Testul geloziei. Alege, fără să te gândești prea mult, o bulină din cele de mai jos și apoi citește mai jos rezultatul.

Testul geloziei

  1. Nu ești deloc o persoană geloasă. Reușești să învingi gelozia cu ajutorul încrederii în sine și a stilului de viață activ. Îți place să conduci relația, dar rămâi rațională și te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante în viață. Toată lumea devine la un moment geloasă, dar tu nu lași gelozia să-ți controleze viața.
  2. Ești o persoană oarbă când vine vorba de infidelitate. Gelozia nu te caracterizează, ești o persoană extrem de relațională care caută motivele pentru care te-ar înșela, decât să simtă sentimente de frustrare, mânie sau grijă.
  3. Nu te caracterizează gelozia, dar s-ar putea să devii pe viitor. Trăiești cu intensitate fiecare moment al relației și nu vrei să te gândești că partenerul te-ar putea înșela. Reușești să ignori și să refuzi să simți gelozia.
  4. Ești o persoană geloasă în anumite circumstanțe. Câteodată gelozia te poartă în niște locuri întunecate, dar datorită optimismului tău reușești să recapeți încrederea în sine. Ai încredere în partenerul de viață, dar anumite situații sociale te fac să devii sceptic și un pic gelos.
  5. Ești o persoană geloasă, dar nu o arăți. Nu-ți afișezi niciodată sentimentele în public, deși te supără foarte mult ideea că partenerul de viață ar putea să se gândească la altcineva. Nu vrei să faci o scenă, așa că te abții. Ai o gelozie privată. Te manifești noapte când uzi perna cu lacrimi.
  6. Ești o persoană extrem de geloasă. Îți place să deții controlul în relația ta și îți faci griji atunci când lucrurile încep să-ți scape printre degete. Ai probleme cu încrederea în partener. Ești o persoană imatură și nesigură. E omenes să fii un pic gelos, dar nu exagera.

Citește și Testul călătoriei – ce spune despre relația ta o călătorie imaginară

Sursa foto 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!