Voci excepţionale şi acrobaţii, azi, la „Românii au talent”

De Diana Sorescu pe

Săptămâna trecută, show-ul „Românii au talent” a debutat în forţă, iar astăzi continuă cu noi numere spectaculoase, cu alte voci surprinzătoare şi o mulţime de surprize.
Astăzi, 25 februarie, de la ora 20:30, Pro TV difuzează ediţia a doua a super show-ului „Românii au talent”.

Dacă săptămâna trecută au fost descoperite talente uimitoare, publicul s-a ridicat în picioare şi a aplaudat îndelung, iar juriul a rămas mut de admiraţie, şi vinerea asta ni se pregătesc surprize de proporţii: numere incredibile de acrobaţie, dresaj şi alte voci extraordinare ce ne vor lăsa pe noi toţi fără replică.

Narcis Iustin Ianău, vedetă peste noapte

Primul show „Românii au talent” a stârnit reacţii contradictorii: hohote de râs dar şi lacrimi de admiraţie.

Trupa de travestiţi „Veveriţele vesele” a încântat cu numărul de muzică şi dans, gemenii Paul şi Virgil Păunescu au amuzat publicul cu vocile şi mişcările lor de dans atât de speciale, iar Cristian Novac, zis Robo, a electrizat spectatorii cu figuri de break dance.

Indubitabil însă, tânărul Narcis Iustin Ianău a fost revelaţia serii.

Nimic din tot ceea ce se întâmpla în culise nu prevestea surpriza de proporţii pe care toată lumea avea s-o trăiască. Narcis a pus mâna pe microfon şi a început să intoneze o arie de operă, dând dovadă de o voce incredibilă, divină, demnă de un contratenor experimentat.

În acel moment, toată sala a amuţit, iar Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre nu şi-au putut stăpâni mirarea, dar şi admiraţia.

Astăzi, la doar o săptămână distanţă de la reprezentaţia sa, Narcis a devenit o mică vedetă, cu zeci de mii de fani.

Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce surprize ne rezervă astăzi emisiunea „Românii au talent”!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro